Review | L’oreal paris elvive extraordinary oil, voedend haarmasker.

Review | L’oreal paris elvive extraordinary oil, voedend haarmasker.

Mijn haar verzorgen vind ik heel erg belangrijk, ik gebruik graag elke dag mijn shampoo en conditioner en vind het belangrijk om daarnaast ook mijn haar een extra verzorging te geven, dit doe ik door een dagelijkse crème maar ook een wekelijks masker. Ik heb een nieuw masker van l’oreal geprobeerd en ik schrijf er vandaag een review over!

Zoals ik al zei wou ik een nieuw haarmasker proberen, ik hoorde van een vriendin van mij al positieve ervaring over de extraordinary oil haarmasker en was erg benieuwd dus ik besloot hem uit te proberen.

L’oreal beweert dat het voor een langdurige verzorging zorgt, zorgt voor zacht en soepel haar, en zorgt voor een gezonde glans. Het is een zachtere substantie en er zitten 6 uitzonderlijke bloemolien in verwerkt. Je ziet dat de substantie een goude kleur heeft er een zit een licht glittertje in verwerkt. 
Ik vind de geur heerlijk, kan het niet helemaal thuisbrengen maar moet denken aan de zomer. Het is een zachte substantie, ik heb natuurlijk niet erg lang haar dus ik heb een klein beetje nodig. Dit kneed ik in mijn haar en laat ik ongeveer 4 minuten intrekken. 
Ik merk dat als ik het uitspoel mijn haar al heerlijk ruikt. Ik zorg ervoor dat het goed is uitgespoeld en er geen restjes in blijven zitten. Als eerste merk ik dat mijn haar heel zacht aanvoelt, zelfs tot in de puntjes. Ik kan er zo met mijn vingers doorheen. Als ik mijn haar afdroog en het droog föhn voelt het daarna ook heerlijk zacht, ik merk dat ik er volume van krijg en zie zelfs een lichte glans bij mijn scheiding. 
Conclusie: ik ben fan! Ik ga ook de shampoo en de conditioner aanschaffen want ik vind het masker heerlijk in gebruik, mijn haar krijgt er een boost van, voelt zacht aan en het wordt ook nog eens gevoed. Heerlijk! Ondertussen is het masker bijna op na 3 maanden (je doet er ook nog eens erg lang mee!) en ga zeker een nieuwe aanschaffen. Het product is de moeite waard. 
Te koop voor 7,50 bij de kruidvat, etos etc. 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wauw, dit masker klinkt echt als een toppertje. Ik ben zelf ook altijd erg fan van de haarmaskers van L'oreal, maar deze kende ik nog niet. Ik ga hem snel een keer proberen, ben zo benieuwd nu!

  2. Ik heb er eentje van Garnier die ook echt heel fijn is!

  3. Die shampoo en conditioner van deze lijn is ook erg fijn! Die heb ik een keer gehad en die ruikt ook zooo lekker haha 🙂

  4. Heerlijk om je haar goed te verzorgen! Moet ik ook echt meer gaan doen!

Geef een antwoord

Sluit Menu