Review: lush mask of magnaminty.

Review: lush mask of magnaminty.

Ik heb vandaag een review voor jullie van dit munt geurige lush masker. Ik zocht een maskertje bij lush waar ik vaker mee kon doen, wat mijn huid een oppepper geeft en zacht maakt. Gewoon lekker een verwen momentje voor jezelf. Ik kocht dit product voor 8,60. Kijken jullie mee naar de review van dit product? <3

 Dit is een heerlijk masker dat vecht tegen je onzuiverheden en je huid dus echt een boost geeft. Ook maakt het je huid heel erg zacht wat zo fijn is en ik zeker belangrijk vind. Het is makkelijk aan te brengen en de geur ruikt heerlijk naar mint. Echt heerlijk! Want ik heel bijzonder vind is dat dit product bestaat uit allemaal natuurlijke ingrediënten, het masker conserveert zichzelf, extra goed voor je huid!

Het is een aardige pot en je kan dit masker vaardig gebruiken, heel erg fijn! Je kan dit gewoon in je kast of badkamer bewaren en hoeft niet per sé koud. Ik vind trouwens de verpakkingen van lush ook gewoon heel erg leuk, mooi lettertype en vind de stickers met door wie het is gemaakt ook altijd erg leuk. 

De ingrediënten van dit heerlijke natuurlijke product is: betoniet gel, Kaoline, Honing, Talkpoeder, Adukibonen, gemalen (Phaseolus angularis), Glycerine, Teunisbloem olie, Pepermunt essentiële olie, Afrikaanse goudsbloemolie, essentiële, Fair Trade vanille absolue, Limonene, Parfum en Chlorofyl.

En zo ziet het product eruit op de huid:

Conclusie: 
Ik ben echt heel erg blij met dit masker, het werkt heel erg goed en vind hem heerlijk ruiken. Zeker een aanrader! <3

Wat vinden jullie van dit product? 🙂

Liefs! Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat ziet dit er echt welness-achtig uit zeg door die groene kleur. hij spreekt me heel erg aan!

  2. Leuke review. Ik heb al vaak getwijfeld om dit masker eens mee naar huis te nemen, dus de volgende keer dat ik bij Lush ben gooi ik het gewoon in mijn mandje 🙂

  3. Oooh, het maskertje ziet er fijn uit! Sowieso ben ik dol op maskertjes hihi.. Lekker girly!
    Liefs Iep

  4. Ik heb dit masker ook al gehad en ik was er ook zeer tevreden over 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu