Review | Urban decay naked 3 pallet.

Review | Urban decay naked 3 pallet.

Ik heb een van de palletten gekocht die zo lang op mijn wishlist stond. Na lang gekeken te hebben welke ik nou toch het mooist vond hem ik een besluit genomen. Ik ben afgelopen dinsdag wezen winkelen met Charlotte en heb eindelijk de knoop doorgehakt: ik heb naked 3 gekocht! Ik heb vandaag een uitgebreide review voor jullie inclusief prachtige swatches.

De verpakking
De verpakking vind ik echt prachtig! Het heeft een kartonnen doosje eromheen ter bescherming. Het doosje past perfect bij het pallet en op de achterkant staan ook de kleuren van de oogschaduws. Dit vind ik ook een pluspunt! Ook staan de namen erbij. Ik vind het wel aparte maar originele namen voor de oogschaduws!  Ik vind de verpakking van het pallet zelf ook prachtig, past bij de tinten die in het pallet zitten en de letters passen er helemaal bij. Het totale sjieke plaatje. 

Er zit ook een dubbelzijdig oogschaduwkwast erbij. Super handig! De linkerkant is dik, voelt stroef aan en is perfect om de oogschaduw aan te brengen in bijvoorbeeld je binnenste ooghoek, de rechterkant heeft veel haartjes en voelt zacht aan, en vind ik erg fijn om te blenden. Vind het erg fijn dat er een kwast bij is toegevoegd. 

Ik vind de kleuren die in het pallet zitten prachtig, veel verschillende roze tinten, maar ook wat donkere tinten wat prachtig te combineren is. Ik vind de combinatie van dit pallet ontzettend mooi en daarom is eigenlijk mijn oog ook gevallen op het naked3 pallet. Ik ben dol op roze tinten. Er is variatie tussen matte en glanzende tinten. 
In het begin zitten veel lichte en roze tinten maar daarna verloopt het in bruinere tinten. Love it!

Strange – Dust – Burn out – Limit – Buzz.

Trick – Nooner – Liar – Factory – Mugshot – Darkside – Blackside. 
Wauw de swatches zijn prachtig! Wat een pigmentatie, vind vooral de tweede rij met swatches echt prachtig. Helaas vallen er twee bij de eerste rij een beetje tegen, vooral de matte. Maar het is goed op te bouwen in de ooglook. Ik heb ook ooglooks gemaakt met als basis de eyeshadow basis van urban decay. Heb er een tester bij gekregen. Ik vind de eyeshadow basis ook onwijs fijn werken want mijn ooglook blijft heel de dag perfect zitten. Die neem ik de volgende keer mee!

Een foto van dichtbij, vind het altijd lastig om een ooglook vast te leggen omdat ik best ‘hangende’ oogleden heb waardoor je het slecht ziet op de foto maar ik hoop dat ik jullie zo een beetje een goed beeld kan laten zien. Ik vind de tinten ook goed uitkomen op het oog en je kan er een prachtige ooglook mee maken, ze zijn makkelijk aan te brengen en snel en fijn te blenden. 
Full face look: 
Ik ben ontzettend tevreden met mijn eerste naked pallet! Ik vind de kleuren ontzettend mooi en je kan er een prachtige alle dagelijkse look mee maken, geschikt voor werk, school, maar ook een date night! Dan kan je het meer out of the box maken met de donkere tinten. 
Urban decay is te koop bij verschillende ici paris zaken. 
Urban decay naked 3 | 49,90. 

Wat vinden jullie van het pallet? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Zijn erg mooie palettes, dat zeker! Je look is ook netjes! Alleen heb ik zelf al zo veel neutrale palettes met bruintinten dat ik niet al die nakeds meer hoef.

  2. Wat een prachtig palette! Je hebt ook super mooie foto's gemaakt. Ik heb een 'dupe' van het Naked 2 palette geloof ik. Ik vind de kleurkeuze van deze palettes altijd top!

  3. Mooi! Al moet ik wel zeggen dat ik hier totaal geen verstand van heb, maar de kleuren zijn erg mooi. 🙂

  4. Oh wauw, dit blijft toch echt mijn favoriet van de drie! Prachtige foto's ook.

  5. Wat een mooie palette =)
    Erg mooie looks heb je ermee gemaakt!
    Liefs Jorinda

  6. Wat een mooie kleuren zitten er in de Naked 3 zeg! Jammer genoeg is het palette voor mij wat aan de prijs, want ik eindig meestal als pandabeer als ik mij probeer op te maken 😉

Geef een antwoord

Sluit Menu