Hotspot | Kattencafé kopjes.

Hotspot | Kattencafé kopjes.

Happy friday! Ik heb weer een leuke hotspot voor jullie & die is perfect voor het weekend. Ik ben pas geleden namelijk naar het kattencafé kopjes geweest. Dit kattencafé bevindt zich in Amsterdam en is perfect te doen met de metro. En hoef je nog maar een klein stukje te lopen. Ik vind de sfeer en het concept echt onwijs leuk! De katten komen allemaal uit het asiel en hebben nu een fijn plekje gekregen waar ze goed verzorgd worden en vertroeteld worden met heel veel knuffeltjes.

Ik vind het interieur echt ontzettend leuk! Is helemaal gestyld met kattenitems, vind vooral de muur met de lijstjes en allerlei katten foto’s erg leuk. Ook hebben ze een muur met daar lijsten met foto’s van alle katten waarbij ze zich voorstellen. Lief! Overal heb je krabpalen, huisjes, speeltjes, en mandjes dus echt een kattenparadijs. 

Je moet wel rekening houden als je naar deze hotspot wilt dat ze van woensdag tot en met zondag open zijn van 10:00 tot 19:00. Je kan alleen met pin betalen en het is belangrijk om te reserveren want er mogen maar een bepaald aantal mensen in vanwege de katjes. Als je in Amsterdam bent, zeker langsgaan! Want het is echt heel leuk en je wordt helemaal vrolijk ervan. <3
Marco Polostraat 211 Amsterdam

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Ik ben er zelf een keer heen geweest met mijn zusje en ik vond het zo leuk! Binnenkort ga ik naar een kattencafe in DenBosch waar ik ook erg benieuwd naar ben!

Geef een antwoord

Sluit Menu