Blue is the new black!

Blue is the new black!

Ik kijk echt zo uit naar de lente! Het blijft een van mijn favoriete seizoenen en dan mag je alle lichte kleuren die je in je kleding kast hebt hangen eruit halen. Heerlijk! Ik ben een pastel lover zoals jullie misschien weten, en toen ik afgelopen Vrijdag dit geweldige jasje in de sale zag hangen kon ik het natuurlijk niet laten om deze niet mee te nemen. Vandaag laat ik zien hoe ik hem combineer! Kijken jullie mee?

Maandag na het tentamen zijn Sahra en ik Amsterdam in gegaan, en hebben we leuke fotootjes gemaakt. Ook hebben we super leuke tentjes bezocht die snel online komen! Moesten natuurlijk ook op de foto. Wat vinden jullie van mijn outfit? <3
Tas – SIX | Broek – Berschka | Schoenen – Van Haren | Jasje – Costes | Blouse – Costes | Horloge – My Jewellery | Ketting – SIX | 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Pretty girl <3 Hele mooie outfit Evelien. En je jasje heeft echt een mooi kleurtje, ik krijg er ook helemaal zin van in de lente!

  2. Wat een super leuke outfit =)
    Echt een leuke jasje zeg!
    Liefs Jorinda

  3. Wat een mooie kleur heeft je nieuwe jasje! Gave kleir blauw. 🙂 Staat je goed!

  4. Looking good lady! Ik vind je laarsjes ook erg leuk, die zou ik zelf ook dragen.

  5. Wat een prachtige foto's, ik vind je jasje echt zooo mooi, hij staat je leuk! <3

  6. het jasje staat je mooi! costes heeft altijd een leuke sale:) ik vind je blog leuk, ik ga je volgen!

Geef een antwoord

Sluit Menu