Lush sale shoplog!

Lush sale shoplog!

De lush sale is volop in de gang. Ik had in de kerstvakantie volop rondgestruind op het internet en helaas was alles uitverkocht, ik had mezelf er eigenlijk bij neer gelegd want dan zou het in de winkels ook helemaal uitverkocht zijn. Ik zat afgelopen Donderdag in de trein naar Gouda na een middag met een vriendin en werd spontaan gebeld door mijn zus, ze stond op dat moment in de Lush bij Rotterdam en er was nog volop sale. Ik gelijk de eerst volgende trein naar Rotterdam gepakt en….

Veel producten waren met 50% korting! Ze hadden nog veel grote flessen showergels, heel veel goodies voor in bad en ze hadden ook nog een grote voorraad met zeepjes en fun. Ze hadden nog een flinke voorraad die met korting was, ik ben Donderdag geweest, als je tijd hebt en je wilt graag nog wat leuks scoren zou ik eventjes kijken bij de Lush in de koopgoot!

Ik heb snel de eerst volgende trein gepakt naar Rotterdam centraal. Ik heb drie leuke items kunnen scoren waar ik echt ontzettend blij mee ben! Ik kan niet wachten om de producten te proberen. Als eerste nam ik een fun mee, ik heb weleens een gele fun geprobeerd en helemaal opgemaakt, ik vond het zo leuk en fijn product! Dus ik nam een nieuwe mee, met de welbekende geur snow fairy. De geur is ontzettend populair, dus ik ben erg nieuwsgierig. Het ruikt echt naar snoepjes. De fun is een soort van klei en kan je leuke figuurtjes mee maken onder de dus en je hier mee insoppen, het gaat ook heerlijk schuimen. De fun is van 7,95 voor 3,95 gegaan.

Deze leuke bubblebar op een stokje heet the magic of christmas. Het product ziet er ook magisch uit! Hij ruikt heerlijk naar amandelen en nootmuskaat. Dit product is van 9,95 voor 4,95 gegaan. Ik kan niet wachten om hem uit te proberen!

 En als laatste heb ik een grote pot genaamd Roots meegenomen, dit was niet specifiek een kerstproduct maar in 2016 gemaakt dus dat moet dan ook met de uitverkoop in verband met de datum. Mijn favoriete haarmasker van loreal was opgegaan dus moest nog een nieuwe hebben en toen liep ik tegen roots aan, deze was van 20 euro voor 10 euro in de uitverkoop. Er komt gauw een review van dit product! Want hij zit in het vaste assortiment.

Ik ben ontzettend blij met mijn drie nieuwe producten van Lush, ik vind in het algemeen de Lush producten heerlijk en ze doen altijd heel erg goed hun werking dus ik ben erg nieuwsgierig!

Hebben jullie goed geshopt in de sale van Lush? 
Liefs,
Evelien

Deze post heeft 15 reacties

 1. Jammie Snow Fairy is ZO lekker! <3 Fijn dat je nog wat aankoopjes hebt kunnen doen!

 2. Oeh lekker hoor die producten van Lush! Ik heb geen bad, anders had ik volgens mij heel veel bruisballen en bubblebars gekocht daar.

 3. Wat scheelt het met die sale in prijs zeg! Normaal vind ik Lush iets te prijzig, maar met dese prijzen is het al veeeel leuker. Super dat je deze dingen nog hebt kunnen scoren. Het lijkt mij allemaal té lekker haha!

 4. Jaa Snow Fairy is zo heerlijk! Leuk dat je wat hebt kunnen scoren! Ik was donderdag in Amsterdam en er stonden gigantische rijen voor de Lush…. dus ik liep er maar voorbij, haha! Rotterdam is helaas net wat te ver voor mij om er zomaar even naartoe te gaan. Je gaat vast veel plezier hebben van Snow Fairy! Heerlijke geur!
  liefs

 5. Wat een leuke dingetjes heb je gekocht! Zelf was ik ook bij Lush in Maastricht gaan kijken, had bruisballen uitgekozen maar eenmaal aan de kassa gekomen bleken ze niet in de sale te zijn, haha! Dom 😀

 6. Fijne producten heb je gescoord! Ik ben wel nieuwsgierig naar Roots. Ik was naar de Lush in Amsterdam en wist in eerste instantie niet eens dat er sale was. Het was er zo rustig en er was nog zo veel in de sale! Mensen worden gewoon lui en bestellen liever online, misschien dat het daarom al was uitverkocht op de webshop 🙂

 7. ik ben erg benieuwd naar Roots! Zelf ben ik los gegaan in de winkel in Den Bosch én op de Duitse website. Misschien een tip voor jou voor volgend jaar, daar kun je wel doorheen 😉

 8. Ik vind het er altijd super leuk uit zien maar heb er nog nooit iets gekocht. Denk dat ik het niet echt zal gebruiken en dan vind ik het best prijzig.

 9. Wat een leuke aankopen heb je gedaan =)
  Ik ben dol op de lush!
  Liefs Jorinda

 10. Na al die lush shoplogs baal ik toch wel een beetje dat ik niets gekocht, meh. Hahaha! Die fun ben ik benieuwd naar, die heb ik nog nooit gehad. Helaas hebben wij in Eindhoven geen Lush. Wat een gemis!

 11. Leuk he die sale, nou ja ik ben dom geweest, want heb niks in de sale gekocht, maarja gister wel iets besteld bij lush lol

 12. Je hebt fijne producten gescoord! Zelf heb ik ook het een en ander ingeslagen bij de Lush sale. xx

 13. Hier in de stad was al veel weg, dus ik heb maar twee items gekocht: een Shower Jelly en een Solid Conditioner, twee dingen die ik nog nooit eerder gebruikt heb. 50% korting is een goed excuus om wat dingen uit te proberen, denk ik zo. 😉

Geef een antwoord

Sluit Menu