Photodiary 98 | Preston palace, John Mayer concert & bevrijdingsfestival!

Photodiary 98 | Preston palace, John Mayer concert & bevrijdingsfestival!

Wat een leuke week heb ik achter de rug! Héél erg druk maar o zó leuk. Ik heb helemaal genoten van deze fijne week. Ik ben onder andere naar het concert van John Mayer geweest in de ziggodome, ben een weekendje weg geweest met de familie, en heb feest gevierd bij het bevrijdingsfestival in Amsterdam. Je leest het allemaal in de photodiary van vandaag!


Maandag
Maandag had ik een twee uurtjes college, een nieuw vak: levenslooppsychologie. Ontzettend pittig! Toen ik thuis kwam ben ik gelijk de sportschool in gegaan en heb ik geroeid en hard gelopen. Pfoe! In de avond aan school gewerkt en toen was de dag alweer om.

Dinsdag
Dinsdag ochtend stond alweer vroeg de wekker want ik ging een dagje naar stage, prima dagje en het vloog voorbij. In de avond had ik iets leuks op de planning staan! Want ik ging naar het concert van John Mayer. Ik had samen met Robert afgesproken op Amsterdam centraal en daar hebben we een heerlijk pastaatje gegeten. Daarna reisden we door naar de bijlmer en hebben we genoten van een geweldig concert! Wauw! Wat is John Mayer goed live. <3Woensdag
Woensdag ochtend had ik lekker eventjes uitgeslapen want het was erg laat geworden de nacht ervoor. Daarna hopte ik naar school en heb ik druk gewerkt aan mijn onderzoek over vrouwen met een depressie en hoe zij stigmatisering ervaren. In de avond had ik ook nog eens een interview voor dit project, dus weer een lange en volle dag!

Donderdag
Donderdag begon de dag alweer om half 9 want ik zat alweer bij college. Gelukkig had ik deze dag leuke vakken, ik had les tot half 2 en besloot daarna nog samen met Sahra lekker te shoppen in Amsterdam. Ik heb twee nieuwe broeken geshopt, onder andere een pantalon met strepen, hij is zo tof! In de avond lekker gerelaxt en girl boss gekeken.


Vrijdag
Vrijdag was de dag om samen met Charlotte lekker op stap te gaan! Helaas was er een storing van Gouda naar Amsterdam, dus heeft Keven ons gebracht naar Leiden en vanaf daar konden we door reizen naar Amsterdam. We hebben een dagje lekker gefeest en de bevrijding gevierd. We waren bij het bevrijdingsfestival van Amsterdam, eerst heel rustig maar daarna werd het onwijs gezellig. Ik ben nog nooit zo erg tipsy geweest om 6 uur in de middag hahaha. In de avond nog eventjes bij hun nieuwe huisje gekeken en kwam Mike alweer gezellig langs. <3

Zaterdag
Zaterdag was de dag dat wij richting Almelo vertrokken want we hadden een gezellig weekendje met de familie! Opa en oma waren 50 jaar getrouwd. We gingen een nachtje slapen bij preston palace. Eerst hebben we koffie gedronken en lekker gezwommen, super mooi zwembad! En natuurlijk lekker genoten in de sauna, we hebben nog gepoold, naar de kermis gegaan (zit gewoon letterlijk in het hotel, bizar!) en in de avond lekker gegeten, midgetgolf gespeeld en aan het eind van de avond wezen stappen. Het is all inclusive dus je kon wijn pakken tot de max. Trouwens, ben met een dronken opa dansend van de trap gegaan (had de lol van mijn leven). Haha we gingen tipsy naar de hotelkamer om 2 uur maar wat was het een gezellige dag/nacht!

Zondag 
Zondag stond de wekker alweer om kwart voor 8 en werden Mike en ik rustig een beetje wakker. We gingen om half 9 gezellig met zijn alle ontbijten en daarna gingen we naar een dorpje toe om een wandeling te maken en een museum te bezoeken. Aan het eind van de middag reden we weer naar Gouda toe en hebben we in de avond nog lekker een soepje gegeten met stokbrood. En toen was het weekend alweer om!

Ik heb een heerlijke week gehad met veel biertjes en wijntjes (mag ook weleens), veel gezellige stapdaagjes/avondjes, en veel qualitytime. Fijn!

Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 14 reacties

  1. Wat een fijne week heb je gehad! Bijzonder, een kermis in het hotel! Lijkt wel Las Vegas, haha!

  2. Super dat John Mayer zo leuk was! En wat een leuke en gezellige dagen met je familie. Leuke foto's hebben jullie samen gemaakt! 🙂 Ben benieuwd naar je pantalon, hihi.

  3. Wat een fijn weekje! Echt heel tof dat je naar John Mayer bent geweest!

    1. Jaaaa was echt een bucketlist dingetje! Zo tof om eindelijk hem live te zien <3

Geef een antwoord

Sluit Menu