Photodiary 83 | Sale shoppen bij Lush, veel bloggen, en aangemeld bij de sportschool!

Photodiary 83 | Sale shoppen bij Lush, veel bloggen, en aangemeld bij de sportschool!

De kerstvakantie is alweer voorbij gevlogen en ik begin vandaag weer met mijn eerste stagedag in het nieuwe jaar! Ik heb de laatste week van de vakantie weer veel aan mijn studie gezeten, veel dingetjes kunnen afronden. Super fijn! Ook heb ik natuurlijk leuke dingen gedaan, ik ben met vriendinnetje Ankie wezen lunchen bij de bagels & beans, heb spontaan sale geshopt bij de Lush in Rotterdam, veel blogjes geschreven, en heb mijzelf eindelijk aangemeld bij de sportschool en heb al twee keer fanatiek gesport. Kijken jullie mee?


Maandag

Vakantie betekent ook tijd voor heerlijke havermout ontbijtjes, goed begin van de dag!

Maandag ochtend ben ik samen met mijn ouders naar de sportschool gereden, zij hebben vaker daar gesport en wouden het weer oppakken. Ik heb mij ook gelijk aangemeld en kan ik knallen dit jaar! Ook zagen jullie dit goede voornemen bij mijn artikel over mijn bucketlist voor het jaar 2017.

 Ik ging ook nog eventjes lekker wandelen met Noah, ze vond het heerlijk! En wat een cutie is het he. <3

Voorderest van de dag had ik weer veel dead lines voor mezelf en heb ik gestudeerd. Ik moest en zou voor Woensdag mijn samenvattingen psychologie afhebben.

Dinsdag

Ook Dinsdag stond weer vol in het teken van studeren, ook nam ik eventjes ontspanning want ik begon aan dit leuke boek. Ik heb hem al bijna uit! Hij leest zo fijn weg. Echt een aanrader!

Noah is zo schattig! Ze komt altijd kijken als ik druk bezig ben, zo lief!

Woensdag

Woensdag was het tijd om te beginnen! Ik had een super leuke outfit geshopt bij de hunkemoller, broek, top en sport beha! Ook haalde ik deze week dit shirtje erbij met een leuke tekst erop. Ik werd goed begeleid en het sporten vind ik echt super leuk!

Nu het vakantie was had ik lekker veel tijd om te lunchen! Ik maakte een heerlijke salade en ik at twee crackers met smeerkaas erbij. Lekker!

 Ik had weer heel de Woensdag gestudeerd en het was tijd voor weer eens de gamecube erbij te pakken, kennen jullie hem nog? 🙂 Ik ging weer eens ouderwets mario party 5 spelen. Zo leuk!

 Donderdag

 Donderdag was het tijd om een dagje vrij te houden! Ik ging naar Alphen aan den Rijn en een middagje lunchen met vriendinnetje Ankie. Ook gingen we natuurlijk nog eventjes de sale bekijken en ging ik op puppy bezoek want ze heeft een super lief klein hondje! Zo leuk trouwens, er komt ook eindelijk een bagels en beans in Gouda! <3 Zo blij mee.

In de middag ging ik weer naar huis toe, toen ik net op Gouda centraal aan kwam belde mijn zus mij ze stond in Rotterdam en er was nog veel sale bij de Lush! Ik de eerst volgende trein pakken en leuke koopjes inslaan. De shoplog staat op mijn blog.

Vrijdag 

 Vrijdagochtend was het weer tijd om een uurtje te sporten, weer lekker vroeg uit de veren! In de middag heb ik lekker rustig aan gedaan, blogjes geschreven en eventjes mijn herkansing geknald.

Ook stond er zo’n leuke hotspot op mijn blog! T’s teabar, waar ze thee in wijnglazen schenken. Zo leuk! Nieuwsgierig? Kijk dan hier.

In de avond ging ik naar een verjaardag van mijn nichtje Anniek, want ze werd 9 jaar! We gingen gezellig monopoly spelen.

In de avond heb ik weer lekker ontspant en wat blogjes geschreven. Ook maakte ik het gezellig op mijn kamertje en vond ik het weer eens tijd voor een serie avond! Ik herpakte gossip girl weer, hele tijd geen tijd voor gehad maar een beetje ontspanning hoort er ook bij.

Zaterdag

 Happy weekend! Tijd voor ontspannen, in de ochtend begon ik de dag met een heerlijke warme douche en mijn favoriete producten. Wat is jouw favoriete gezichtsreinigingsproduct? En het sneeuwde!! Zo leuk!

In de middag was het tijd voor een grote schoonmaak, ik heb lekker mijn kamertje schoongemaakt. Ook nam ik de tijd om foto’s te maken voor mijn blog en ging ik lekker aan de slag met artikels, ik heb weer helemaal de flow en ideetjes te pakken! Zo fijn!

Ook ging ik weer eventjes mario party spelen, blijft leuk! En in de avond ben ik aan wie is de mol begonnen! Voor het eerst (shame on me), het lijkt mij heel erg leuk en ben benieuwd naar de volgende aflevering!

Zondag 

 Zondag ging ik rond 9 uur lekker mijn bedje uit en opfrissen en ontbijten. Rond 11 uur zou Mike langs komen <3

Ook probeerde ik gelijk mijn nieuwe haarmasker! Zo lekker is die en hij geeft mijn haar echt een boost. Review soon online!

We zijn gezellig langs mijn opa’s en oma’s gegaan en hebben nieuwjaar gewenst! Daarna hebben we lekker film gekeken, heerlijk broodje hamburger gegeten die mijn mem had gemaakt en in de avond lekker geknuffeld en lptje geluisterd. Hij bleef gezellig slapen <3

Deze post heeft 13 reacties

 1. Echt superknap van je dat je bent begonnen met sporten <3

 2. Ik ben jaloers op je Lush collectie, hihi, je hebt zoveel lekkere producten <3 En super goed dat je lekker gaat sporten, topper!

 3. Ik zie bij iedereen sale shoplogs van de Lush hihi. Ik heb er nog nooit iets gekocht, maar jij hebt een leuke buit zo te zien! Oh Mario Party, dat vond ik ook altijd zo leuk!

 4. Wat een leuke foto's weer =)
  Heerlijke lush items!
  Liefs Jorinda

 5. Noah is een scheetje <3 Dat koppie, zo lief! Oh, Monopoly is zó leuk. Dat moet ik ook echt weer eens doen. Je bent lekker sportief, goed bezig.

 6. Wauw, zo goed dat je met het sporten zo'n goede start maakt! Ik hoop het deze keer ook echt vol te houden, haha!

 7. Wat een fijne foto's. Monopoly is zo leuk! En wat goed dat je al hebt gesport, you go girl <3

 8. Wat fijn dat je nu lekker kan sporten. Die inschrijving is een goede start van het nieuwe jaar! 🙂 Super dat je wat dingen bij de Lush had kunnen scoren. Vond je shoplog inderdaad leuk om te zien! Was vandaag nog in de winkel om even lekker al die geuren te ruiken haha. Alles ruikt daar zoooo lekker!

 9. Wat fijn dat je nu lekker kan sporten. Die inschrijving is een goede start van het nieuwe jaar! 🙂 Super dat je wat dingen bij de Lush had kunnen scoren. Vond je shoplog inderdaad leuk om te zien! Was vandaag nog in de winkel om even lekker al die geuren te ruiken haha. Alles ruikt daar zoooo lekker!

 10. Zo te zien weer een leuke week! Ik hoorde afgelopen week op mijn werk dat bagels & beans in Gouda komt, ik kon me gelukkig inhouden om niet enthousiast rond te rennen, hihi.

 11. Oeh, mooie laarsjes! En wat is Noah lief! Ik heb in de Lush sale m'n eerste Shower Jelly en Solid Conditioner gekocht. 50% korting vind ik wel een goed excuus om nieuwe producten uit te proberen, haha.

 12. Ziet eruit als een erg leuke week! Moest wel even lachen om het boek, haha. En fijn al die lush producten!

Geef een antwoord

Sluit Menu