Hotspot | T’s tea bar Amsterdam

Hotspot | T’s tea bar Amsterdam

Het is weer tijd voor een leuke hotspot! De koffiebars is natuurlijk een huge trend geweest, en nu heb ik een andere super toffe aanwinst ontdekt in het geweldige Amsterdam. T’s tea bar. Bereid je voor op deze super stoere tea bar waar thee van over de hele wereld wordt geserveerd, en dat in wijnglazen, feestelijker kan niet!

Nu Amsterdam mijn studenten stad is geworden is het natuurlijk leuk om hotspots ook te ontdekken in deze stad. Er is zoveel leuks te vinden maar deze stoer uitziende T’s tea bar sprong er zeker wel uit. In deze tea bar hebben ze theeën over de hele wereld en vertellen ze met heel veel liefde extra informatie over de theeën.

Terwijl jij aan het slurpen bent aan een wijnglas met heerlijke verse thee kan je ondertussen ook genieten van het super stoere en uitnodigende interieur. Niks met truttige theekopjes. Dit interieur is door een ringetje te halen. De sfeer is geweldig. Ze hebben een muur met koperen blikken met verse thee erin, hebben de leukste tafeltjes en stoelen gestyled en het ziet er gewoon ontzettend cosy uit.

 En natuurlijk hebben ze bij T’s teabar ook heerlijke hapjes voor bij de thee! Wat ontzettend veel keus.

De theeën smaken verrukkelijk. Ik heb nog nooit zo’n heerlijke thee geproefd! Het is een verwennerij voor je mond. De thee wordt in luxe glazen geserveerd, en het lijkt net een wijnglas. Dit vind ik zelf wel echt heel origineel en te leuk er uit zien! Wat ook zo leuk is aan T’s is dat alle theeën zelf zijn gebrouwen, wie een gewone kop thee zat is is bij T’s op de perfecte plek, zulke diverse en luxe thee heb ik zelf nog nooit op! Wat een geweldige tea bar.

T’s tea bar; Jan evertsenstraat 89 Amsterdam, is geopend van Maandag tot en met Zondag van 9:00 tot 19:00. 


Zijn jullie al bekend met de T’s tea bar in Amsterdam? 

Liefs,
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Waaaauw, wat ziet het er daar onwijs sfeervol en knus uit. Prachtige foto's heb je ook gemaakt Evelien. De theetjes van dit merk heb ik ook al eens gedronken en het is echt een heerlijk merk.

 2. Evelieeeen wat doe je me aan? Hier móet ik nu naar toe haha! Ik heb nog nooit eerder over deze plek iets gehoord, maar ben wel razend enthousiast nu. Super leuk! Ik heb 'm zelfs al genoteerd in mijn telefoon, hihi. Eens een theeleut, altijd een theeleut hè! 🙂

 3. Wat een tof concept! Ik ben dol op thee en vind die thee's (schrijf je dat zo? haha) in de meeste cafe's echt zo anders smaken, echt heerlijk haha. Als ik straks weer wat meer in Amsterdam ben ga ik er zeker even heen!

 4. Zoo leuk! Me loves teaa! Wel grappig zeg om het niet uit een mok te drinken haha. Ik vind het echt een positief punt als winkelmedewerkers met passie praten over hun producten! 😀

 5. Volgens mij heb ik ooit een foto gezien op een (jouw?) Instagram, zo leuk hoe ze dit serveren! Daar ga ik zeker een keertje heen. Malou x

 6. Ziet er leuk uit zeg, die ga ik onthouden voor als ik ooit weer eens in Amsterdam ben!

 7. Wauw, ziet er fijn uit maar had er nog nooit van gehoord!
  Liefs,
  Yara

 8. OH wat leuk! Ik zou ook graag verschillende theeën uit andere landen willen proberen. Lijkt me erg leuk om een keer mee te mogen maken.

  Ik volg je nu trouwens op instagram, twitter en bloglovin' 😉

 9. Oh wat een geweldige bar zeg! Ik ben zelf DOL op thee, dus hier moet ik echt een keer naartoe. Bedankt voor deze fantastische tip! xx

Geef een antwoord

Sluit Menu