Wishlist Esprit  ✿

Wishlist Esprit ✿

De lente is begonnen, en dat is volop te merken! Het zonnetje begint te schijnen, je kan weer je lente jasjes aan, en de lammetjes komen weer tevoorschijn. Heerlijk, ik kan daar altijd zo van genieten. Het begint weer te kriebelen om te winkelen. Je garderobe weer lente proof te maken, en waar kan dat beter dan bij esprit? Ik zat een beetje op de site te snuffelen en ik zag onwijs leuke kleding. Ik vind vooral de vele kleuren, licht roze, blauw, en veel leuke printjes. Daar hou ik van!

Ik ben opzoek voor de lente, felle kleuren, luchtige blousjes, en grote kettingen. Daar staat echt hoog boven aan mijn wishlist, oh en niet te vergeten een rood jurkje!

Vroeger kwam ik altijd vaak met mijn moeder bij Esprit, we haalden altijd de leukste koopjes uit de sale en kochten daar hele mooie kledingstukken voor. De laatste paar jaren kom ik bijna nooit meer bij de Esprit, ik besloot om weer eens op de site te kijken en wauw wat hebben ze mooie leuke kleding! Ik heb echt veel leuke kledingstukken gezien. Vooral de schoenencollectie vind ik erg mooi. 🙂

De kledingstukken op mijn wishlist: 

Rood feest jurkje – 99,99.
Ketting – 24,99.
Witte blouse – 59,99.
Legergroene jumpsuit – 69,99.
Roze jurkje – 59,99.
Blauwe blouse – 49,99.
Leren sandalen – 59,99.
Sandalen met franjes – 59,99.
Zwart tasje – 59,99.
Fluffy sleutelhanger – 19,99.

Mijn favoriete item: 

Ik vind het rode jurkje echt geweldig! Ik ben al tijden opzoek naar het perfecte rode jurkje en de ene keer staat die niet mooi, of vind ik de pasvorm net niet. Ik vind dit jurkje er echt perfect uitzien, helaas het nadeel vind ik de prijs. Dit is niet echt betaalbaar voor mij met mijn studenten loontje. Wie weet, ga ik er anders wel voor sparen. Ik vind hem zó mooi! 🙂 Ook vind ik de sleutelhanger echt heel lief, fluffy met een leuk gezichtje. I love it! 

Klik op de link om naar de webshop te gaan van Esprit: www.esprit.nl

Wat vinden jullie van de winkel Esprit? Shoppen jullie er vaak? En wat vinden jullie van de items die op mijn wishlist staan?

Liefs!
Evelien

By:Esprit

Deze post heeft 9 reacties

  1. Ziet er leuk uit zo. Eerlijk gezegd kom ik er nooit maar misschien toch maar eens gaan kijken een keer 😉

    xo Liesbeth

  2. Wat een leuke wishlist heb je gemaakt! De Esprit is niet echt een winkel waar ik ga winkelen. Ik vind de kleding wel mooi, maar niet echt mijn ding. Ook vind ik de prijs een klein beetje nadelig. Maar ja, wat wil je van iemand die alleen maar tweedehands winkelt haha! Leuk geschreven ook! Liefs, Xx

Geef een antwoord

Sluit Menu