Hotspot | Sticky fingers Amsterdam

Hotspot | Sticky fingers Amsterdam

The place to be als je het mij vraagt, Sticky fingers in Amsterdam. De hemel waar ze heerlijke gebakjes en lekkernijen verkopen, ze een pastel roze muur hebben, en zo knus is aangekleed. En waar je ook nog eens een heerlijk bakje koffie kan drinken niet te vergeten. Heaven on earth.

Ik wordt helemaal vrolijk van dit leuke en gezellige tentje! Ze hebben veel keuze voor iets lekkers bij de koffie of thee en ik vind de prijs ook goed betaalbaar. Ik had het namelijk veel duurder verwacht. De koffie smaakt heerlijk en ik heb er lekker een paar uurtjes vertoefd. Perfect om een tussenstop te maken tijdens het shoppen, of om een middagje te studeren onder het genot van iets lekkers. Amstelveenseweg 3, Amsterdam! 

Deze post heeft 12 reacties

  1. Ziet er heel knus en gezellig uit! En veel lekkere dingen! 🙂

  2. Oeee looking good Evelien! De prijzen vallen mij inderdaad ook mee, van wat ik op één van je foto's kan zien. Leuke tip! 🙂

  3. Ah wat ontdek je toch vaak leuke hotspots, erg tof dat je weer een nieuw plekje met ons deelt <3 Het interieur ziet er onwijs mooi uit, en goeie koffie is ook heel belangrijk natuurlijk ^^ Leuk artikel!

  4. Aah wat ziet dit er super gezellig uit zeg! Leuke hotspot 🙂 Deze ga ik onthouden.

  5. Super mooie foto's heb je gemaakt! Het ziet er heel leuk uit, snel een bezoekje brengen dus! X

Geef een antwoord

Sluit Menu