Photodiary 85 | Sale shoppen, schommelen in een koffietent  & winterweer!

Photodiary 85 | Sale shoppen, schommelen in een koffietent & winterweer!

Het is weer Dinsdag! En eindelijk zit de laatste studeerweek erop. Ik heb gisteren mijn laatste tentamen gemaakt (bedankt voor de lieve berichtjes op instagram!)  en vandaag heb ik een dagje stage en lever ik een herkansing in en dan is het eventjes mini vakantie, heerlijk. <3 Ik heb ondanks et vele studeren een leuke week gehad, ik heb genoten van het winterweer, heb super goed sale geshopt, en ben koffie wezen slurpen bij een super leuk tentje. En ook nog goed nieuws (!!!) over mijn goede voornemen. Lezen jullie mee? <3

Maandag

Maandag was het weer tijd om te studeren want de deadlines en tentamens kwamen eraan! Ik heb tot ongeveer drie uur weer tijd achter mijn bureau, om half 4 had ik een afspraak bij de dokter want…

Ik had wéér last van een ingegroeide teennagel, zo vervelend! De behandeling was weer ontzettend vervelend en kreeg weer een verbande om mijn teen. Dus het gevolg was dat ik met slof naar huis moest fietsen. De pijn viel helaas niet mee dus heel de avond met voetje omhoog gezeten, maar wel natuurlijk wie is de mol terug gekeken!

Dinsdag

Dinsdag had ik vrij genomen van mijn stage vanwege mijn teen en heb ik heel de dag rustig aan gedaan, en weer met mijn neus in de boeken gezeten.

Woensdag
Eigenlijk weer hetzelfde verhaal als Dinsdag, weer met mijn neus in de boeken. Boooooring!

Donderdag

 Donderdag stond weer een dagje studeren op de plannen, het fijne aan thuis studeren is dat je heerlijke lunches kan maken. Genieten! En de happy in shape lezen.

Gelukkig mocht Donderdags het verband van mijn teen en ging ik genieten van het winterweer samen met Noah. Ze vind het heerlijk! En ik ook, lekker een frisse neus halen. In de avond ben ik gaan sporten met vriendinnetje Leonie, super gezellig!

Vrijdag

 Vrijdags begon de ochtend super goed, ik ben op de weegschaal gaan staan en ben al 3,2 kilo kwijt! Zo fijn! Echt heel erg trots. De ochtend begon vroeg want ik ging het laatste dagje studeren, en dit keer in de bibliotheek in Utrecht.

Er was zoveel leuke sale dat wij het niet konden laten om wat leuke dingetjes te shoppen! Ik ben goed geslaagd bij de pull & bear (!), en de Costes.

En na het shoppen wat er natuurlijk tijd om te studeren, we hebben de laatste loodjes voor psychologie tentamen gegeven.

In de avond was het tijd om op te frissen, en lieve papa bracht mij naar Gouda centraal toe. Van daar ging ik reizen naar Breda.

En daar hoort weer eens een keer een treinselfie bij! Ik ging een weekendje naar mijn lover toe.


Zaterdag

Mijn nieuwe outfit! (outfit komt snel op mijn blog). Zaterdags hebben Mike en ik lekker uitgeslapen en zijn we in de middag naar zijn opa en oma geweest, en hebben we gezellig patatjes gegeten. In de avond hebben we gechilt en black sails gekeken.

Zondag 

Zondag hebben Mike en ik weer lekker uitgeslapen, en begon ik de dag met een lekker bad. Ik ging nog eventjes weer de samenvattingen doornemen. En kijk wat een schuim! Heerlijk. <3

 In de middag gingen Mike en ik eventjes statten en hebben we een leuk tentje opgezocht in Breda (komt ook snel online!) en hebben we lekker koffie gedronken en wat lekkers genomen, want we hadden wat te vieren want Mike is in één keer geslaagd voor zijn motor rijbewijs! Trots!!

En bij Puick in Breda had je ook een super leuk interieur, kijk hoe tof deze schommels zijn? Niet heel praktisch maar wel heel leuk <3

En dat was alweer mijn week, heel druk gehad met het leren van de tentamens maar dat hoort er helaas ook bij. Maar ook ondanks het vele schoolwerk ook veel leuks kunnen doen! Tot volgende week ladies!

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Wat vervelend dat je zo een last van je teen had, hopelijk gaat het nu weer helemaal goed. En ahhh, die schommel in het koffietentje is echt te cute, dat is nog eens leuk koffie drinken <3 Fijne nieuwe week Evelien!

  2. Schommelend koffie slurpen? Ik zou zo ontzettend morsen, haha! Ingegroeide teennagels, wat een pest… Mijn vriend heeft er meerdere keren en ongelooflijk lang last van gehad. Het is nu gelukkig al een hele tijd achter de rug!

  3. Wat een leuke foto's weer =)
    Altijd fijn sale shoppen !
    Liefs Jorinda

  4. Wat een fijne foto's! En wat heb je hard aan school gewerkt. Fijn dat de tentamens nu achter de rug zijn. En hopelijk heb je gauw geen last meer van je teen, zo naar is dat! Ik ben benieuwd naar je hotspot artikel 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu