Outfit | MAY!

Outfit | MAY!

Wat is het frisjes de laatste dagen! Ik kon weer mijn lente/herfst jas uit de kast trekken en heb deze jas gecombineerd met mijn nieuw hoed (love it!). Ik combineer hier mijn bruine trench coat met mijn stoere leger groene jeans samen met mijn adidasjes en mijn zomerse blauwe tas. En natuurlijk niet te vergeten een leuke zonnebril. Kijken jullie mee naar mijn outfit?Jas, Only | Zonnebril, Etos | Schoenen, Adidas | Shirtje, Primark | Broek, Bershka | Hoed, Only | Armband, selfmade

Ik ben van plan om toch vaker outfits te plaatsen op mijn blog, ik ben gek op mode en wil dit hier toch meer uiten. Ik hoop hierdoor mensen inspiratie te geven! Ik heb nu ook een maatje met outfit foto’s maken. Namelijk mijn zus, zij wilt graag meer outfits plaatsen op haar instagram: @NathalieSlingerland. Deze foto’s hebben wij gemaakt in de binnenstad van Gouda, bij de leuke gezellige grachtjes en de mooie steegjes met vele plantjes. Love it!
Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 14 reacties

 1. Wat een leuke outfit weer =)
  Je tas is echt heel mooi!
  Liefs Jorinda

  1. Dankjewel Jorinda voor je lieve reactie! Ja mooi is die he <3 Ik heb hem al vier jaar maar hij blijft leuk 🙂

   Liefs! Evelien

  1. Ah dankjewel meis! Ja vind de kleur ook zo lekker vrolijk. <3 Love it!
   Liefs! Evelien

 2. Die locatie alleen als is erg leuk 🙂 Vind het een leuke outfit! Zeker vaker doen!

 3. Erg leuke foto's !! Ik ben wel nieuwsgierig naar je outfit… zie alleen een klein beetje wat je aan hebt… Misschien een tip om de volgende keer je jas open te doen ?

  Verder onwijs mooie locatie om foto's te maken! 🙂

 4. Oeh wauwie, wat een super mooie outfit! Zoiets zou ik ook kunnen dragen, echt heel leuk <3

Geef een antwoord

Sluit Menu