Love is all you need

Love is all you need

Zaterdag was dé dag, ik had een love shoot met Natiza photography. Samen met Mike stapte ik in de auto en reden we naar Veghel, super mooi ritje en kwamen we eindelijk aan op de bestemming. Natiza wachtte ons op en we liepen naar de bestemming waar de fotoshoot ging plaats vinden, een super tof industrie terrein. En de shoot kon beginnen!

De fotoshoot was op een super tof terrein met allerlei gave industriele items wat eens stoere look geeft aan dit soort lieve foto’s. Ik en Mike waren eerlijk gezegd best wel een beetje nerveus, zou het ongemakkelijk worden? Hoe was de fotograaf? Maar dit is allemaal helemaal goed gekomen. Natiza was super enthousiast, ze gaf aanwijzingen maar er was ook ruimte voor eigen inbreng. Ik vond de sfeer zo ontspannen en vind haar zeker een aanrader als je een keer een fotoshoot wilt boeken! Voor portret shoots, trouwshoots, met vriendinnen of met je lover. Van alles kan! Zou zeker eventjes kijken op de website.

Ik vind het resultaat echt onwijs tof! Super mooie foto’s geworden. We kregen er drie gratis en de rest heb ik bijbesteld omdat ik ze zo leuk vind geworden. Ik vind ze super spontaan, en de verliefdheid van ons komt helemaal naar boven. Mooi om zo’n moment vast gelegd te hebben.

Hebben jullie wel eens een love shoot gehad met je lover? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 24 reacties

 1. Wauw, wauw en nog eens wauw. De foto's zijn zo ontzettend mooi geworden. Zo leuk om samen met je vriend zo een shoot te doen. Absoluut foto's om heel groot in te lijsten en om trots op te zijn!

  1. Ik vind ze ook zo tof geworden! Wordt helemaal blij van je lieve reactie. <3 Ja ik wil hem zeker een keer op canvas printen, of juist leuk in lijstjes te doen! Is ook zo cute.
   Liefs,
   Evelien

 2. Wat mooi! Zoiets zou ik ook wel willen hihi. Alleen mijn vriend zit daar niet op te wachten gok ik, haha. Ik vind die met dat hartje, en die waarop hij je voorhoofd kust de mooiste <3

  1. Hihi misschien overhalen? 😉 Mike die werd er ook niet heel blij van maar na afloop vond die het wel toch heel erg leuk!
   Ja lief is die he! Vind die ook echt heel mooi geworden.
   Liefs,
   Evelien

 3. Ahhh ik heb echt genoten van deze foto's en ze met een big smile zitten bekijken! Je had er al ene paar op FB gezet, maar 't blijft zo leuk om het resultaat te zien!

 4. Ahhhh de foto's zijn allemaal zo mooi geworden en zo lief! Heel leuk om te zien <3

 5. echt super leuke foto's! en tof dat jouw jasje matcht met zijn blouse, ik vind dat western achtig en zo tof!

  1. Ja gaaf he?! Vond het zo leuk om soort van 'matchende' outfitjes te dragen. 🙂
   Liefs,
   Evelien

 6. Cute! Die waarop hij je voorhoofd kust is zo mooi, mede door dat tegenlicht! ♥

 7. Ahh wat een lieve en ontzettend mooie foto's van jullie samen! Super gaat terrein is het zeg. Die details op de achtergrond steeds maken het echt af. 🙂 Heel tof!!

  1. Ja was echt een super tof terrein, allemaal gave items stonden er! Dankjewel Sandra <3
   Liefs,
   Evelien

 8. Mijn vriend krijg ik niet zo ver voor zoiets haha. Jullie hebben wel super leuke en lieve foto's nu! Heel leuk!

 9. Aaah wa een lieve foto's van jullie! Ik wil zoiets ook echt ooit een keer doen met mijn vriend hihi.

Geef een antwoord

Sluit Menu