Review | Lush boo!

Review | Lush boo!

Hoi meiden! Ik heb vandaag een review voor jullie, en dit keer niet zomaar een. Maar een halloween special! Zoals jullie misschien wel weten heeft lush geweldige collecties voor bepaalde feestdagen, en ook speciaal voor halloween. Vrolijke monstertjes, groene jelly en ook dit ontzettend leuke spookje genaamd BOO. Ik ga hem vandaag voor jullie reviewen, lezen jullie mee? 

Boom is een luxery baith oil. Dit houdt in dat dit leuke spookje gaat smelten in je bad en een lekker verzorgend laagje afgeeft op je huid en natuurlijk voor de ontspanning als een heerlijk me-time momentje. 

Als eerst, kijk hoe schattig hij eruit ziet! Als je hem uit de verpakking haalt voel je hem gelijk al een beetje smelten in je hand dus je moet hem niet te lang vasthouden. Hij ruikt heerlijk zacht naar gember. Hele zachte geur en verzorgend!

Ik vind heb hem in een voetenbadje gedaan (want ik heb geen bad) maar het is een heerlijke verwennerij voor je voeten! En ook zeker voor je lichaam als je een bad hebt 🙂 Boo smelt wel erg langzaam in het water, maar daar moet je eventjes geduld voor hebben. Het wordt een zacht en verzorgend voetenbadje. Als ik daarna mijn voeten eruit haal voelen ze echt babyzacht! Wat heerlijk. <3

Ik vind Boo zeker een aanrader en is verkrijgbaar voor 4,95 bij lush. 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Omg wat een cutie <3 Heerlijk om je voeten even een verwen momentje te geven met deze heerlijke bath oil!

  2. Hij ziet er alleen al leuk uit, haha! Ik ben benieuwd naar die gember geur, want soms houd ik daar van en soms niet. Het is inderdaad ook een idee om er een voetenbad mee te maken, als je geen bad hebt. Handig én lekker!

  3. Wauw wat schattig!!! Klinkt erg fijn ! Zelf heb ik ook geen bad maar een voeten badje is een goede alternatief!

  4. Schattig en niet al te duur. Tijd om weer naar de lush te gaan maar helaas hebben we er hier in de buurt geen.

  5. Boo is inderdaad zo zacht! Ik heb hem pas ook uitgetest. Vond het alleen jammer dat het water zelf niet zo sterk geurde!

Geef een antwoord

Sluit Menu