Autumn days in Utrecht

Autumn days in Utrecht

Wat is het heerlijk herfst weer de laatsten tijd! Kan daar zo van genieten. Ik werd maandags geïnterviewd door Ilse voor een schoolopdracht van haar. Super leuk en gezellig! We hebben die dag gezellig koffie gedronken bij een leuke hotspot en hebben foto’s gemaakt, ik droeg die dag een wat netter outfitje, en die wil ik graag aan jullie laten zien!

 Jas – Only | Schoenen – Omoda | Sjaal – H&M | Hoed – Only | Jurkje – Costes | Ketting – Pieces | Tas – Moschino. 


Wat vinden jullie van mijn outfit? <3

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Erg leuke outfit met die hoed! Ik wil stiekem ook wel zo'n hoed, maar ik weet niet of ik hem zou durven dragen eigenlijk.

  2. Hele leuke outfit! Ik vind de sjaal in combinatie met je jas echt heel erg mooi! x

  3. Wat een prachtige outfit <3 Dat jurkje staat je zo leuk, tof gecombineerd ook met een hoed erbij.

Geef een antwoord

Sluit Menu