Outfit | Blue.

Outfit | Blue.

Happy new outfit! Ik was pas geleden een middagje in Utrecht, ik heb een diplomering outfit geshopt. En die is leeeeeuk! Het is een roze tutu met een wit t-shirt met patches. Onwijs leuke combinatie, jullie zullen binnenkort wel een artikel er over zien. Ook heb ik lekker gegeten bij yoghurt barn (soon online!) en gezellig bijgekletst met mijn zus. Ik droeg mijn geliefde zwarte hakken maar dat was geen succes, wat had ik zere voetjes na een middag slenteren. Maar dat mocht de pret niet bedrukken, kijken jullie mee naar mijn outfitje?Blouse, Costes | Leren broek, Vero Moda | Zonnebril, etos | Schoenen, Van Haren | Jasje, Costes


Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Staat je weer onwijs leuk Evelien! Klein detail, maar vind je zonnebril erg tof. 🙂

  2. Wat een ontzettend mooie outfit! Kan me voorstellen dat je last had van je voeten, heb ik ook altijd na zo'n dagje haha!

    1. Thanks girl! Ik ga SPH voltijd studeren aan de hogeschool Amsterdam, en wil graag uitstromen in de psychiatrie, verslaving of daklozen kant op. 🙂 Lief dat je het vraagt!

      Liefs! Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu