Photo diary 96 | Klussen, interieur inspiratie opdoen & 13 reasons why!

Photo diary 96 | Klussen, interieur inspiratie opdoen & 13 reasons why!

De week is weer voorbij gevlogen. Wat een fijne week was dit. Twee dagen college en een dag stage en voor de rest heerlijke vrije dagen. Ik heb deze week tweede paasdag bij mijn schoonouders gevierd, heb interieur inspiratie opgedaan en uiteindelijk de knoop door gehakt en begonnen met klussen. Ook ben ik (zoals veel mensen in Nederland) verslaafd aan 13 reasons why en heb wat afleveringen samen met poopoo gekeken. Kijken jullie mee naar mijn week?


Maandag

Maandag was het tweede paasdag! Zondag avond waren Mike en ik naar Breda gereden want de tweede paasdag zouden we bij zijn ouders vieren. We hebben die ochtend boodschapjes gedaan en een heerlijk ontbijtje gemaakt.

In de middag heb ik Mike geholpen met wat schooldingetjes en zijn we daarna naar de Gamma geweest, ik had verf, behang en andere praktische items nodig en er waren flinke kortingen dat weekend. Ik had totaal dik 35 euro korting, goed gefikst!

Dinsdag
Dinsdag had ik een dagje stage, deze dag mocht ik samen met een deelnemer werken met autisme. Ik heb de deelnemer een op een begeleid en het ging zo ontzettend goed! Ging met een goed gevoel om half 4 naar huis.


Woensdag

Woensdag had ik drie uurtjes individueel onderzoek en daarna was ik alweer uit. Super kort dagje dus! In de avond ging ik samen met mijn vader sporten en daarna was het tijd om alvast te beginnen met klussen aan de kamer. Ik heb vooral alle balken en de deur geschuurd.

Donderdag

Donderdags had ik drie uurtjes lang een keuzevak, ontzettend leuk! Ik ga samen met twee klasgenootjes een website maken voor een bepaalde doelgroep binnen de SPH. Ik natuurlijk helemaal enthousiast en met veel trots het concept gepresenteerd aan de klas!
Na deze les had ik heerlijk Meivakantie, in de avond ging ik verder met klussen en heb ik de eerste muur al helemaal geel geverfd. Super spannend!

Vrijdag

Vrijdag stond weer in teken van klussen! Ik heb deze dag vooral de balken geverfd en de muren wit gemaakt. Wat een werk! Het is een schuin dak, ik slaap nu namelijk op zolder dus had aan het eind van de dag zeker wel spierpijn. Noah die kwam steeds gezellig buurten en die vond het maar al te gezellig! (Het is altijd zo lief wanneer ze haar koppie schuin doet!)

Rond zes uur vertrok ik naar mijn zus want ze is sinds Donderdag in haar eigen huisje gaan wonen samen met haar vriend. Ze had heerlijk gekookt en gingen met het gezinnetje lekker tortilla’s eten. In de avond ging ik gelijk door naar Charlotte want ik had een gezellig feestje! Ze was die dag 21 jaar geworden en dat hebben we gezellig met iedereen gevierd.


Zaterdag

 Zaterdag stond vooral in teken van de laatste loodjes voor mijn nieuwe kamer uitvoeren, de muren voor de laatste keer verven, en het behang aanbrengen (gelukkig is mijn moeder daar heel goed in!). Aan het eind van de middag kwam mijn lieve oma mij nog helpen met schoonmaken en meubeltjes in elkaar zetten.

Ik wilde gaan beginnen aan een aantal ikea meubels in elkaar gaan zetten maar dat heb ik toch maar aan mijn daddy over gelaten (oeps! haha). Mike belde en kwam gezellig langs en at gelijk mee, in de avond heeft hij mij geholpen met gaatjes boren in de muur en mijn lamp op te hangen. En toen kon het stylen beginnen! Rond 10 uur ben ik lekker wezen douchen en zijn we daarna het bed in gekruipt en hebben we de film the good dinosaur gekeken. Lekker eventjes quality time.

Zondag

Goedemorgen! De eerste nacht geslapen in mijn nieuwe kamer, helaas niet heel erg fijn (wennen aan een nieuw plekje), maar wat fijn om hier wakker te worden.

 In de middag zijn Mike en ik eventjes naar de intratuin geweest en heb ik allerlei groen ingeslagen. Ik vind planten in je interieur een echte eyecatch en maakt het helemaal af! Leuke tip, een grote cactus is daar best goedkoop! Rond de 14 euro. 🙂

En dit is het resultaat van mijn nieuwe kamer geworden! Je zal er binnenkort meer over zien in een blogpost. Ik ben er echt heel erg blij mee! Ik hoopte dat de kleuren combinatie goed zou uitpakken en gelukkig heeft dat het goed gedaan, vind de prints ook echt tof. Love it!

De rest van de Zondag hebben Mike en ik lekker geknuffeld en serie gekeken, heerlijk eventjes quality time. Ik vind de serie 13 reasons why zo spannend! Ik ben heel erg benieuwd. Kijken jullie ook 13 reasons why? 🙂

Hoe was jullie week? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat een leuke foto's weer =)
    Ben benieuwd naar het eindresultaat van je kamer!
    Liefs Jorinda

  2. Oh meis, je kamer is zo tof geworden. Het behang en de gele muur in combinatie met alle plantjes. Heel mooi! Snap dat je moet wennen, maar dat komt zeker goed 😉

  3. Ik vind je kamer als zo mooi geworden zeg. Leuk dat behang en dat gele

  4. Wat is je kamer mooi geworden! Heerlijk, klussen en dan zo'n knap resultaat zien! Ik kijk ook 13 Reasons Why, maar mijn vriend niet. 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu