Love the trend | triangel bikini’s

Love the trend | triangel bikini’s

Ik heb vandaag weer een nieuwe trend in de rubriek: love the trend! Deze keer behandel ik de wel bekende triangel bikini’s. Iedereen kent ze wel, de vrolijk gekleurde bikini’s met zwarte randen. Ze zijn opvallend en apart wat ik zelf erg leuk vind. Ze zijn lekker zomers en perfect te combineren. Ik heb ook nog een hele leuke tip voor jullie, want er zijn namelijk ontzettend leuke exemplaren in de sale bij de hunkemöller, zowel in de winkels als in de webshop. Perfect nog voor de vakantie! Want een vrouw kan nooit genoeg bikini’s hebben vind je ook niet? 🙂

Ik ben gek op de hunkemöller zoals jullie weten. Vind dat ze altijd prachtige lingerie hebben dat goed zit, maar ook leuke accessoires, en badmode. Ik zet vandaag in de rubriek love the trend de triangel bikini’s in het zonnetje. Ze zijn razend populair en ik zag ze in Griekenland overal! Het is helemaal een hype, en dat begrijp ik helemaal. Ik vind het ontzettend toffe bikini’s. Bij de hunkemöller hebben ze dus nu op dit moment een aantal leuke bikini’s in de sale. Hele leuke uitverkoop voor spotprijsjes! Je kan nu je slag nog slaan voor de vakante, of alvast voor volgend jaar. Klik hier om een kijkje te nemen bij de sale van hunkemoller. Mijn favoriete bikini uit mijn selectie is zeker de blauwe, prachtige kleur en vind het heel tof met de draden bij je decolleté, heel apart maar zeker sexy! Ik ben benieuwd wat vinden jullie van dit soort bikini’s? 
Witte triangel bikini | Klik hier.
Meloen toilet tasje (schattige zomer accessoire!) | Klik hier
Blauwe triangel bikini | Klik hier.
Roze triangel bikini | Klik hier.

Life is better in A bikini!
Liefs, 
Evelien
In samenwerking met hunkemöller 

Deze post heeft 11 reacties

 1. Ah jaaa, zo leuk deze bikini's. Leuk dat je ze overal zag in Griekenland. Mooie dingen! 🙂

 2. Aaah ja, ik vind de Triangel bikini's ook tof. In het begin iets minder, maar ze hebben nu steeds meer kleuren en pasvormen, waardoor ook ik helemaal enthousiast ben.

 3. Triangl bikini's zijn leuk! Het liefst heb ik een exemplaar in triangel vorm en dan met te gestikte randjes voor het boho effect. Maarr mijn kast ligt nu vol met leuke Hunkemöller bikni's, waaronder die links boven op je plaatje maar dan in het zwart. Zeker wel mijn favoriete van deze zomer!

 4. Triangl love it! ik vind die roze met die zwarte bandjes heel erg leuk!

 5. Ik heb dit jaartikel net 2 bikini''s gekocht maar die blauwe vind i'm ook heel tof

 6. Ik heb dit jaartikel net 2 bikini''s gekocht maar die blauwe vind i'm ook heel tof

 7. Ik vind deze bikini's ook ontzettend mooi, en ik wil er eigenlijk nog eentje hebben voordat ik op vakantie ga 🙂

 8. Dat soort bikini's zijn echt superleuk! Vooral die roze bikini. En dat meloen toilettasje, zo schattig!

  Liefs 🙂

 9. Ik ben al op vakantie geweest, maar ik wil nog wel een nieuwe bikini, hihi. 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu