LOVE THE TREND | Bandana’s

LOVE THE TREND | Bandana’s

Ik heb een nieuwe rubriek voor jullie genaamd: love the trend! In deze rubriek zullen jullie trends zien die ik behandel en jullie daarbij gelijk inspiratie geef. Je kan denken aan beauty trend, maar ook interieur, en fashion. Ik heb vandaag voor jullie de bandana trend. Ik vind ze zo leuk! Je hebt ze in verschillende stoffen, kleuren etc.


Ik vind het ook perfect voor de zomer, je kan het bijvoorbeeld in je haar vastmaken met een rommelig knotje of juist een sjieke knot. Maar ook natuurlijk met los haar, je kan er alle kanten mee op! Vind het ook heel tof rondom je nek, met een bohemian outfit of om je pols heen dat je het draagt als accessoire. 


Wat vinden jullie van de bandana? Hoe stylen jullie hem?


Liefs, Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat een leuke nieuwe rubriek op je blog! Ik vind bandena's ook heel tof, ik heb er zelf nog geen, maar het lijkt me leuk om eens te proberen!

  2. Het past niet echt bij mijn stijl, maar ik vind het wel erg leuk!
    liefs

  3. Vind het erg leuk, vooral in het haar maar dat zakt bij mij altijd uit.

  4. Die trend is zo leuk! Maar ik durf het niet te dragen denk ik.. Het is zegmaar buiten m'n "comfortzone". Ik heb dat wel vaker, dan vind ik iets superleuk maar dan denk ik dat mensen vinden dat t niet bij je past (gek toch eigenlijk, iets dat je leuk vindt maar t zou niet bij je passen? ) Draag jij ze wel trouwens? 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu