Mini photodiary. #6 – The longest ride, leiden & familie dagje. ♡

Mini photodiary. #6 – The longest ride, leiden & familie dagje. ♡

Hoi! Ik leef nog! En ik ben weer terug. Mijn laptop is gemaakt zoals jullie in het vorige artikel konden lezen. Super fijn nu kan ik gewoon weer aan de slag met mijn blog. Ik heb het zo gemist!
Deze keer een mini photodiary van wat leuke dingetjes wat ik in de vakantie heb gedaan en groot nieuws!

– Ik had deze maand 3 sollicitaties! Voor mijn eindjaar volgend jaar ging ik weer opzoek naar een nieuwe stageplek. Ik wou graag weer een jaar in de psychiatrie en dat is gelukt! Ik ben aangenomen bij kwintes, activiteiten centrum voor mensen met psychische problemen. Helemaal in Veenendaal, een dik uur rijden maar ik heb het er voor over. Naar de sollicitaties droeg ik deze outfit. 🙂 Mijn nieuwe rode blousje van de Mango. In de sale ook nog eens!
– Na maandjes eindelijk samen een dagje met Robert gepland, we zijn gezellig bij hem thuis wezen lunchen, Leiden ingegaan en s’avond een filmpje gekeken. Kortom gezellig dagje dus!
– Familiedagje! Zondag had ik met mijn familie een familie dagje. We kregen een stadswandeling door Gouda van mijn opa, en zijn daarna gezellig bij café central gaan eten. 
– Date avondje met lieve vriendinnetjes! We zijn naar the longest ride geweest. Wauw wat een mooie en romantische film. Ik hou echt van dat soort lieve films. Zeker een aanrader! Daarna nog uiteten geweest bij de pizzaria. Oeps veel uit eten geweest van de week! (;
– Wachten op de bus na een dagje stage, ik vind mijn felblauwe tas zo leuk. Zeker nu het weer wat dragelijker wordt draag ik hem met plezier. Hebben jullie ook een favoriete tas? 
– En de laatste foto, de leukste vind ik zelf. Met mijn lieve lieve lieve vriend! Ik ben zo gelukkig met hem. Deze foto is ook gemaakt bij de stadswandeling, ik vind hem zo leuk omdat die lekker spontaan is. 
Ik zeg een heel fijn weekend! Mijn weekend was al woensdag avond begonnen 🙂
Liefs! Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Supergaaf dat je bent aangenomen bij een leuke nieuwe stageplek! The Longest Ride wil ik ook echt nog een keer zien <3

  2. Super tof dat je bent aangenomen op een nieuwe stageplek! Geniet ervan! Je tas is echt awesome <3

    Liefs,

Geef een antwoord

Sluit Menu