Review | Maybeline the colossal go extreme volume mascara waterproof.

Review | Maybeline the colossal go extreme volume mascara waterproof.

Wat ik altijd een must vind op vakantie is een goede waterproof mascara, op vakantie draag ik weinig make-up. Af en toe eyeliner als ik wegga, en doe mijn wenkbrauwen en een klein beetje mascara op. Als ik ga zwemmen wil ik er niet allemaal vlekken rondom mijn ogen hebben. Ik heb de colossal go extreme volume mascara getest en hij beweerd dat hij waterproof is! Lees je mee? 


Het uiterlijk
Ik vind de mascara huls ontzettend leuk! Ik hou zeker van dit soort opvallende verpakkingen. Vind het geel heerlijk zomers en je ziet duidelijk wat de mascara jou wimpers moet bieden: waterproof & volume. Ik ben benieuwd! Ik vind de gele kleur ook heel tof, en de glimmende opvallende letters. Wat ook zeker een pluspunt is van deze mascara is dat die ook goed kan blijven staan, vind het zo vervelend als ze wel eens omvallen en overal mascara zit. Struggles!

De werking
Het geeft zeker mijn wimpers een boost! Het borsteltje werkt erg fijn en het geeft geen klontjes. Ik heb van mijzelf erg korte wimpers maar hij geeft ze zeker volume. Dit vind ik zo fijn! Een mascara die waterproof is en ook nog eens volume geeft. Ik heb de mascara uitgebreid getest met een aantal dagen zwemmen in het zwembad. Het geeft niet af, en er zit na een hele dag nog steeds voldoende mascara op mijn wimpers. Fijn! Wat ik wel een nadeel vind is dat de mascara met het reinigen en verzorgen van je gezicht er ook erg moeilijk afgaat met reinigingsmelk en tonic. Vind ik altijd met alle waterproof mascara’s.

Je ziet onder op de volgende foto’s hoe de mascara op het gezicht is!

Conclusie
Ik vind dit een fijne mascara! Vooral de verpakking vind ik erg leuk en de werking is gewoon onwijs goed. Ze maken waar wat ze beweren. Ik vind helemaal geen mascara dragen tijdens het zwemmen ook altijd zo’n kaal gevoel geven, deze mascara is zeker de oplossing want hij geeft zelfs geen vlekken. Ik ben er helemaal blij mee. De mascara kost 15,49.

Ben jij bekend met deze mascara, en welke waterproof mascara gebruik jij zelf altijd? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Ziet er goed uit! Top dat hij niet vlekt. Ik ben zelf gek op de Maxfactor Masterpiece Max in de normale én waterproof versie. Die is écht waterproof als maar zijn kan, haha.

  2. Ziet er goed uit! Top dat hij niet vlekt. Ik ben zelf gek op de Maxfactor Masterpiece Max in de normale én waterproof versie. Die is écht waterproof als maar zijn kan, haha.

  3. Echt superleuk (en creatief!) hoe je die foto's hebt gemaakt bij het zwembad! En dat meen ik echt, je foto's zijn zoo leuk geworden en vooral heel zomers! Past ook goed bij deze – veel te warme – temperaturen op het moment, haha.

    Die mascara lijkt me trouwens superfijn als ik het zo lees 🙂 Toch vind ik hem wel duur. Zelf heb ik de 3D Effect waterproof mascara van de Hema en ik moet zeggen dat hij er niet echt lastig afgaat met make-up remover. Natuurlijk scheelt het wel als je niet-waterproof mascara hebt, maar heel moeilijk gaat hij er niet vanaf 🙂 Volgens mij kost die 4 euro.

    Liefs!

Geef een antwoord

Sluit Menu