Review | Mac lipstick D for danger

Review | Mac lipstick D for danger

Yay! Ik heb mijn derde mac lipstick aangeschaft en dat is: D for danger. Ik heb deze lipstick gekocht bij een parfumerie in Corfu. Ik zat in dilemma wat voor kleur ik zou aanschaffen, ik was opzoek naar velvet teddy maar die was helaas uitverkocht. Toen liep ik tegen dit pareltje aan en die nam ik als souvenir mee. Bij de kassa ging er ook nog eens korting (?!) vanaf en nam ik deze lipstick mee voor 15 euro. Lees je mee naar mijn mening over deze lipstick?

Het is een rode kleur met een roze ondertoon. De naam van de lipstick is D for danger. Leuke naam! Ik vind aparte namen voor make-up producten altijd erg leuk. De verpakking is zoals we gewend zijn van mac, een strakke zwarte huls. Ik vind dit er altijd mooi uitzien een erg sjiek.

D for danger is een matte lipstick. Ik heb de matte lipstick ruby woo van mac in mijn collectie en die brengt heel stroef aan. Deze substantie van de lipstick is romiger en brengt dus makkelijker aan. Tijdens het testen van deze lipstick had ik erg last van velletjes op mijn lippen door de zon. Deze lipstick trekt ook niet erg in mijn lijntjes! Ook zeker een pluspunt.

Het is een intense kleur met goede pigmentatie. Hij brengt fijn en makkelijk aan en blijft zo’n 2 á 3 uur zitten. Ik heb hem gelijk getest met een avond uiteten, tijdens het drinken geeft die niet veel af, maar tijdens het eten wel. Na een flinke maaltijd of een aantal uurtjes moet je hem wel eventjes bijstiften. De basis blijft goed zitten dus dat is erg prettig!

Ik vind het een sjieke kleur leuk voor een avondje uiteten, maar vind het ook een mooie kleur voor het najaar! Ik hou van dit soort kleuren en draag dit ook graag overdag. Maar ik kan begrijpen dat mensen deze kleur iets te heftig vinden. Hoe de kleur op mijn lippen valt zie je op de volgende foto’s.

*Mijn haar is niet vettig op de foto, ik had mijn haar gewassen en daarna in een donut knot gedaan. 

Ik ben onwijs blij met deze lipstick en is zeker een aanwinst in mijn lipstick collectie. Vind het echt een prachtige kleur!

Mac D for danger, 19,50.

Zijn jullie bekend met deze lipstick? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Heb het kleurtje weleens eerder voorbij zien komen, ontzettend mooi, maar mij net wat te heftig! Vind dat jij de kleur goed kunt hebben hoor. Helemaal leuk ook dat je 'm met korting hebt kunnen shoppen hihi.

  2. Aaah, hij is prachtig! Ik ben dol op dit soort tinten, ook net wat voor mij. Mooie foto's heb je gemaakt!

  3. Wauw mooie lipstick! Misschien ga ik er binnenkort ook maar weer eentje kopen haha. De prijs valt me ook nog best mee 🙂

  4. Die kleur staat je zo mooi! Voor mezelf vind ik hem wel donker, maar ik zoek nog wel zo'n soort lipstick maar dan wat lichter. Zelf heb ik alleen Honeylove van Mac, die is net wat lichter dan m'n eigen lipkleur.

  5. Hoe krijg je korting op MAC voor elkaar? Echt een hele mooie kleur! Ik wil ook weer eens nieuwe lipstick shoppen 😀

  6. Wat een onwijs toffe kleur! Aaah i like it! En die korting, yay. Mooi meegenomen!!

  7. Wat een onwijs toffe kleur! Aaah i like it! En die korting, yay. Mooi meegenomen!!

Geef een antwoord

Sluit Menu