Mijn nieuwe verslaving: Pinterest + inspiratie!

Mijn nieuwe verslaving: Pinterest + inspiratie!

Pinterest, wie kent het niet? De meeste bloggers, creatieve mensen en stylisten kenden deze leuke en handige site vast wel. Ik vind het zo’n leuke en grote inspiratie bron! Ik heb er ook een account en je kan mij hier volgen. Ik vind het heel erg mooi om zo’n lichte ‘feed’ te krijgen als je snapt wat ik bedoel. Ik hou heel erg van de lichtte kleuren en licht roze en dat kan je ook vooral terug zien op mijn pinterest pagina. Ik heb hier boards gemaakt met titels als: style, home, fall enzovoort. Hier post ik dan foto’s in die daar mee te maken hebben. Dit werk echt heel erg leuk als inspiratie bron en kan je een hele inspiratie boost geven! Ik hou ervan. <3

Houden jullie ook zo van pinterest? <3

Deze post heeft 8 reacties

  1. Ik vind pinterest ook zo tof, kijk er echt heel vaak op!

  2. Hele mooie foto's! Ik ben ook dol op Pinterest, maar ben wel meer te vinden op WeHeartIt waarop ook erg mooie foto's worden gedeeld. Het zijn beiden grote inspiratiebronnen! x

  3. Op Pinterest kan je inderdaad hele leuke inspiratie vinden, doe het zelf ook regelmatig 🙂

  4. Mooie plaatjes! Ik ben echt verslaafd aan Pinterest, ik volg je nu. Fijn weekend! X

  5. Jaaa, Pinterest.. De hemel wat pracht plaatjes betreft!
    Liefs Iep

Geef een antwoord

Sluit Menu