Polaroids from the holiday!

Polaroids from the holiday!

Meiden (en misschien ook jongens!) ik heb zo ontzettend veel polaroids gemaakt en ik heb deze camera helemaal ontdekt en ben er helemaal verliefd op geworden. Wat is het een leuk ding en wat ben ik blij dat ik hem als cadeautje heb gehad voor mijn slagen zodat ik hem op vakantie kan meenemen! Ik heb leuke polaroids gemaakt op corfu van van alles en vond het wel leuk om dit met jullie te delen, aangezien het vorige artikel over mijn polaroid ook zo in de smaak viel! 

Ik heb ze nu allemaal op mijn kamer gehangen en ben van plan om ouderwets een fotoboek te plakken en ze daar in te bewaren. Ik ben verliefd op het effect het geeft en wat voor leuk gevoel het geeft als je de foto uit de camera ziet komen. <3 Hebben jullie ook een polaroid camera? Ik raad het je zeker aan als je van foto’s maken houd!
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Aaaah wat een hoop mooie foto's heb je gemaakt Evelien. Polaroid foto's hebben op de een of andere manier toch iets specialers dan digitale foto's! Leuk idee ook om een foto boek te maken. Ik heb de Instax camera op mijn birthday wishlist gezet, nu maar duimen dat ik hem krijg hihi.

  2. Ah wat ontzettend leuk dat je deze camera mee had op vakantie! Mooie fotootjes heb je gemaakt, echt heel leuk als herinnering <3

  3. Oooh super leuke foto's heb je gemaakt! Ik wil er ook nog graag één hebben.

  4. Ah, wat een leuke plaatjes heb je met je polaroid geschoten! Nu wil er ook 1 🙂

  5. Heel erg leuk Evelien! Wat een vrolijkheid al die kleine fotootjes!

  6. Leuk he, polaroids!! Ik heb er ook heel wat gemaakt tijdens mijn vakantie, maar lang niet zoveel als jou hoor, haha! Super leuke foto's zijn het geworden. Leuk idee om er een "ouderwets" fotoboek van te maken.

Geef een antwoord

Sluit Menu