Happy 2 years anniversary!

Happy 2 years anniversary!

Hoera! Vandaag zijn Mike en ik twee jaar samen. Ik zie hem vandaag niet maar heb hem wel gisteren gezien en heb hem verrast met deze leuke zelf gemaakte kalender met foto’s van afgelopen twee jaar, van onze eerste foto, tot en met zonnige vakantie foto’s. Van alles komt voorbij! Ik heb dit cadeau ontworpen bij fotofabriek. Een leuke webshop waar je allemaal dingen zelf kan ontwerpen aan de hand van eigen foto’s! Je kan denken aan een jaarkalender zoals ik gemaakt heb, maar ook kaarten, fotoalbums en zelfs agenda’s.

De kalender is een A-4 formaat en kan je makkelijk ophangen. Je hebt veel verschillende mogelijkheden voor de lettertypen en de vormgeving van de kalender. Een A-4 kalender kost 14,95. Ik vind dit een leuk prijsje voor een eigen ontworpen kalender! De foto’s zijn mooi helder op papier gekomen en het is een erg leuk item om iemand cadeau te doen. Ik heb deze kalender ontworpen als cadeau voor Mike omdat we twee jaar samen zijn, en hij vond hem erg leuk! 🙂 Je kan dus een fotoboek of een fotokalender ontwerpen via de volgende link! Klik hier!

Ben jij al bekend met fotofabriek? En heb jij zelf wel eens een kalender ontworpen? 
Samenwerking

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Wat een ontzettend leuk cadeau en lieve foto's! Ik ben nog helemaal niet bekend met Fotofabriek, maar ga er zeker 'n keertje naar kijken!

  2. Leuke foto's en wat een leuke idee voor een cadeau! Gefeliciteerd met jullie 2 jaar 🙂

  3. Ohhh wat een ontzettend leuk en lief cadeau zeg <3 Gefeliciteerd met jullie 2 jaar samen zijn!

  4. Gefeliciteerd!! En wat een onwijs leuk cadeau heb je gemaakt. Zo leuk met al die foto's van jullie!

  5. Gefeliciteerd!! En wat een onwijs leuk cadeau heb je gemaakt. Zo leuk met al die foto's van jullie!

  6. Wat leuk! gefeliciteerd. Ik vind z'n kalander echt leuk bedacht, zo persoonlijk ook! Hier houdt ik zelf ook wel van.

Geef een antwoord

Sluit Menu