Its tuesday, time for inspiration!

Its tuesday, time for inspiration!

Het is dinsdag, yeah! Vandaag een kort dagje op school, we gaan gezellig wat drinken en het schooljaar afsluiten. Bijna vakantie, nog 3 daagjes! Aftellen, halleluja. Ik ben er zo aan toe, en ik heb geen idee hoe vaak ik dat al gezegd heb haha! Maar ik babbel weer veel te veel, ik heb vandaag voor jullie een inspiratie artikel. Ik vind het altijd heerlijk om dat soort foto’s op te zoeken. Kijken jullie mee? 🙂

Fijne dinsdag!
Liefs
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Wat een prachtige foto's heb je uitgezocht! Geeft een zomergevoel!

  2. Oeh heerlijk, ik hou van inspiratie plaatjes!
    Liefs, Tessa

    1. ja hé! Ik vind het ook altijd zo leuk om samen te stellen. 🙂

      Liefs Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu