Photodiary 23 – Hunkemoller fabrieksverkoop, VT wonen beurs, nationaal glamour day & feesten!

Photodiary 23 – Hunkemoller fabrieksverkoop, VT wonen beurs, nationaal glamour day & feesten!

Goedemorgen! Wat een drukke maar ontzettend leuke week was dit. Het was wel misschien iets te druk maar ik heb het wel heel erg leuk gehad. Ik heb deze week gezellig bijgekletst met veel vriendinnen. Is ook altijd heel erg fijn! Deze week ben ik naar de fabrieksverkoop van de hunkemoller geweest in Amersfoort, ben ik samen met mijn zus naar de vt wonen beurs gegaan want we hadden kaartjes gewonnen, geshopt want het was nationaal glamour day & een avondje en nachtje gefeest in Breda! 🙂

Maandag avond ging ik bij Charlotte een avondje eten & daarna hollands next topmodel kijken. 

Dress red day! Ik had die dag niet wat roods aan, las het te laat, oeps! Maar wel rode lipstick en rode nagels. <3

Een van mijn favoriete make-up producten op dit moment. <3

Ik nam dinsdag avond heerlijk een momentje voor mijzelf, ik ging in mijn fijne en grote tweepersoonsbed alles is familie kijken. Zo’n leuke film!

Woensdag avond gingen charlotte en ik saampjes naar de fabrieksverkoop van hunkemoller, hier was lingerie, pyjama’s, maar ook leuke accessoires allemaal te koop vanaf 2,00 euro. Zo goedkoop! Ik ben goed geslaagd en heb zelfs een heerlijk luchtje voor 2,00 gekocht.

De flow lezen op mijn stage, vind het een geweldig tijdschrift!

Vrijdag had ik een dagje vrij genomen, in de middag ging ik gezellig bij mijn zus lunchen.

Ook gingen we eventjes langs den haag ( lang leve de studenten ov! ). Ik heb daar hele leuke cadeautjes voor mijn schoonzus gekocht!

In de avond pakten wij de trein naar Leiden, en van Leiden naar Amsterdam rai. Wij hadden kaartjes gewonnen voor de vt wonen beurs!

Ik vond de hal met accessoires en styling echt super leuk, zulke leuke inspiratie opgedaan voor mijn kamer ook en mijn zus voor haar huisje! Voorderest had je ook nog een hal met meubels, vloeren enzovoort. Ik vond dat persoonlijk wat minder maar als je een eigen huisje hebt is dat wel heel leuk!

Zaterdag was het natuurlijk nationaal glamour day! Ik ben echt heel erg goed geslaagd bij de costes voor een outfit voor mijn verjaardag. 🙂

Zaterdag avond ging ik met Mike en vrienden van hem een avondje stappen in Breda. Na laat in de nacht thuis te komen hebben we eerst uitgeslapen en daarna eigenlijk een middag gechillt. Is soms ook wel heel erg fijn!

Hoe was jullie week? <3

Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Ziet eruit als een hele leuke week! Gaaf dat je kaartjes had gewonnen voor de woonbeurs, naar zoiets wil ik ook nog wel een keer!

    1. ja was echt zeker een verrassing, bedankt voor je reactie! <3

  2. Leuke week heb je gehad 🙂 Ben benieuwd wat je gekocht hebt bij Costes. Zo'n fabrieksverkoop lijkt me wel leuk!

    1. ja ik ga er denk een shoplog over laten zien! Lijkt mij inderdaad leuk idee. <3

Geef een antwoord

Sluit Menu