Photodiary 127 | Relax weekend, sale shoppen & dé laatste dead-line!

Photodiary 127 | Relax weekend, sale shoppen & dé laatste dead-line!

Yes! De wekelijkse photodiary is ook weer back on track. De afgelopen week was zó saai om online te zetten op mijn blog. Dat is de reden dat jullie een week de photodiary hebben moeten missen, maar ik ben weer terug met dit wekelijkse gezellige persoonlijke artikel! Ik heb een fijne week achter de rug, ik heb mijn dead-lines ingeleverd, had een héérlijk relax weekend & ik had nog wat leuke sale aankoopjes gedaan. Lezen jullie gezellig mee?

Maandag

Maandag ochtend stond ik vroeg op Amsterdam Amstel, ik had afgesproken om met mijn project-groep het project waar we twee semesters mee bezig zijn geweest af te maken.

 De strijders modus was helemaal aan.. je kon wel zien dat ik er aardig klaar mee was en dikke wallen van hier tot Tokyo had.

Gelukkig fleurde dit mij op, een roze lucht en het bleef voor mijn gevoel langer licht. Teken dat we de Winter weer bijna uitgaan en dat de Lente tevoorschijn komt. Fijn! <3

Dinsdag 

Dinsdag ochtend hadden we een presentatie voor ons onderzoek, daarna ben ik in de openbare ruimte gaan zitten en ging ik aan een dead-line werken.

In de middag ging ik even de stad in en nam ik een kijkje bij alle sale. Onder andere bij de Sissy-Boy was ik goed geslaagd, ik kocht een onwijs leuk kussen met flinke korting (je ziet hem verder op in het artikel!).

Ook ging ik langs de hunkemöller want daar hadden ze ook flinke sale. BH’s voor 10 euro! Daar doen we niet moeilijk om. Gelijk ook een stok achter de deur om al mijn bh’s eens een keer goed uit te zoeken.

In de avond reisde ik af naar Leiden en ging ik gezellig bij Charlotte eten, we hadden een gezonde pastasalade gemaakt en kletsten heel de avond gezellig bij. Zo fijn dit soort avonden.  <3


Woensdag

Ik kreeg in de ochtend een foto van een van onze lieve Kitten Cato. Nog een maandje en we kunnen ze dan eindelijk ophalen! Zo’n zin in <3

Woensdag was best een stressvolle dag, ik moest een usb-stick met een filmpje inleveren als dead-line. Ik kwam er Woensdag ochtend achter dat ik maar een minuut van de video op mijn usb-stick had, mijn technische kant kwam naar boven (niet dus) en na een uur had ik eindelijk de gehele video gevonden op mijn sd-kaart. Op naar school om hem in te leveren!

Met een blote billen gezicht en een knotje op mijn hoofd kwam ik op school aan, en oh wat was ik blij dat de usb-stick op tijd was ingeleverd!

Ik besloot mezelf te trakteren op dit interessante tijdschrift wat over allerlei psychologische dingen gaat en het feel-good tijdschrift de Flow. <3

Donderdag

Donderdag stond ik in de kou te wachten op de bus om een dagje stage te lopen, ik ben die dag langs mijn twee buddy’s gegaan.

Ik verplichte mezelf om ook weer de sportschool te duiken, als er iets bij inschiet tijdens de tentamen week is dat sporten wel. Ik voelde mij erg voldaan na een work-out. Heerlijk!

In de avond ging ik heerlijk relaxen, dit is trouwens mijn nieuwe kussen! Ik vind de aapjes erop zó leuk <3

Vrijdag

Vrijdag had ik een ontzettend productieve dag, artikel geschreven, twee video’s opgenomen en een bewerkt. Ook had ik mijn laatste dead-line ingeleverd, heerlijk gevoel! Ik plofte neer op de bank met een voldaan gevoel.

 In de avond was het netflix tijd en plaatste ik deze foto op instagram. Hij viel in de smaak, super leuk! <3

Ik had Vrijdag avond een heerlijke avond voor mezelf, ik zat in dilemma of ik aan Stranger Things zou beginnen of Riverdale. Ik ben voor Stranger Things gegaan en ik kan zeggen dat ik nu al verslaafd ben.. wat is jullie favoriete serie?

Zaterdag

 Zaterdag middag ging ik de stad in, ik ging kijken voor een nieuwe sport outfit. Ik vond een kort broekje en een nieuwe sport beha bij de hunkemöller.  Zo leuk om voor heel weinig geld leuke dingetjes nog te kunnen shoppen in de sale! 

Mijn ouders, zus en haar vriend waren ook nog eens in de stad dus besloten we een wijntje te drinken bij Gewoon Gouds, daarna ging ik samen met papa naar het plaatselijke bierwinkeltje bij de grachten en kocht ik als verrassing vijf speciaal biertjes voor Mike. In de avond hebben Mike en ik the punisher afgekeken en heb ik wie is de mol gekeken.


Zondag

Zondag starten we de dag rustig op, Mike zijn oog werd erg dik, het was een allergische reactie op wierook die ik die avond ervoor had opgezet. Super sneu! 🙁

We hebben die dag heel de dag geknuffeld en the end of the fucking world (geweldige serie op netflix) in één dag afgekeken. Heerlijk dit soort dagen. Noah vond het ook erg gezellig dat Mike er was (best friends for life). Ze kroop zo op hem. Super lief!

Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Heerlijk dat je na een drukke week een lekker rustig weekend had! En wat leuk dat de te schattige kittens nu echt bijna komen 🙂 Prachtige beha's ook trouwens van de Hunkemöller. Echt een koopje zo met de sale!

  2. Wat een leuke foto's weer =)
    Ziet eruit als een leuke week!
    Liefs Jorinda

  3. Wat een leuke foto's! Fijn dat je deadlines nu achter de rug zijn, geniet ervan! Wat een toffe sale aankoopjes heb je gedaan.

  4. Heel leuke foto's, wat is dat kussen van Sissy Boy leuk! En ja, echt enorme sale bij Hunkemöller hè, ongelofelijk! Malou x

Geef een antwoord

Sluit Menu