keuzes maken, hoe doe je dat?

keuzes maken, hoe doe je dat?

Ik praatte dinsdag middag met Oma aan de keukentafel, ze gaf mij een grootte kop thee. We kletsten over van alles en nog wat zoals wij alleen kunnen. Ik vertelde over mijn studie, dromen, en mijn plannen voor later. Ik vind het heerlijk om te dromen over later en plannetjes te maken. Maar aan de andere kant is het zo lastig. Ik ben zo’n twijfelaar en het is echt kak. Aan de ene kant zou ik heel graag door willen studeren hbo, filosofie? Psychiatrie? En op mezelf gaan wonen, een appartementje of studentenkamertje. Welke stad, Breda? Amsterdam? Utrecht. Pfoe er zijn zoveel keuzes en het is zo moeilijk. Ik vind het zo lastig om nu op dit moment een goede keuze te maken, en te hopen dat dat voor later ook goed is. Eigenlijk moet ik er veel minder over nadenken, en gewoon doen. Mensen maken fouten en je leert ervan. Let’s see! Zo fijn om van je af te schrijven, vrijheid blijheid!

Vinden jullie het ook zo lastig om keuzes te maken? 
Liefs!
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Ik haat keuzes maken en kan het ook echt niet, maar soms moet die knoop gewoon door gehakt worden. Fijn artikeltje!

    Liefs, Elbrich

  2. Wat heb je dit leuk geschreven! Keuzes maken is inderdaad moeilijk, ik hou er niet zo van. Maar soms moet het, niets aan te doen. Gelukkig heb je bij de belangrijkste keuzes in het leven meestal wel veel denktijd, zodat je echt een goede keuze maakt. 🙂

  3. Oma's geven altijd wijze lessen, daarom vind ik het ook altijd zo fijn om met mijn oma te kletsen! En jeetje ik ken je struggle zo erg! Ik ben ook echt een twijfelaar en ik zie al snel door de bomen het bos niet meer en dat is inderdaad echt kak. Er zijn zoveel opties, maar je moet gewoon echt doen wat goed voelt, waar je gewoon NIET over twijfelt!
    Liefs, Tessa

Geef een antwoord

Sluit Menu