Review | Lush silky underwear dusting powder.

Review | Lush silky underwear dusting powder.

Ik heb vandaag weer een review voor jullie, mijn zus Nathalie tipte mij voor dit product. Silky underwear is een poederige substantie wat helpt tegen het schuren van de huid. Ik heb daar onwijs last van in de zomer, vooral omdat ik best stevige benen heb. Ik was toevallig vorige week zaterdag in Rotterdam bij de koopgoot en ging gezellig langs Lush.

Verpakking
De verpakking is typisch van Lush! Ik hou ervan, speelse lettertypen. Het is een niet al te groot flesje met 60 gram. Ideaal om mee te nemen in je koffer of tas! 

De werking 

Silky underwear is een lichaamspoeder wat heerlijk ruikt naar Jasmijn. Het is een poeder wat je op je lichaam aanbrengt en uit gaat wrijven. Het gaat daardoor heel erg lekker ruiken, maar het vermindert ook het schuren tussen je benen (tip van mijn zus!) dat is de aanleiding waarom ik het product heb aangeschaft. Het heeft dus de geur van jasmijn en zitten stukjes cacao boter in wat heerlijk de huid voed. Je kan het product dus voor verschillende dingen gebruiken, omdat het heerlijk ruikt maar ook om het schuren te verminderen. 

Het zit handig in een flesje dus je schiet ook niet uit dat je veel te veel van het product hebt. Ik vind het ook heerlijk om op mijn benen aan te brengen voor het slapen. Het ruikt lekker en geeft je nog meer een fris gevoel na het douchen. De geur is niet onwijs sterk maar dat vind ik juist lekker!

Voor het schuren van mijn benen heb ik dit product natuurlijk ook getest, ik ben afgelopen Zondag naar de efteling gegaan en had een korte broek aan. Heb in de ochtend de poeder aangebracht tussen mijn benen, had maar een klein beetje gebruikt en heb het uitgesmeerd. Het rook onwijs lekker. Het was onwijs warm die dag en mijn benen hebben niet wondjes gekregen door het schuren. Ontzettend fijn en wat een wondermiddel! Deze gaat zeker mee op vakantie.

Zo ziet de poeder eruit: 

Ik vind het een ontzettend fijn product en ik zal er lang van kunnen genieten omdat je niet veel nodig hebt. Ik vind de geur erg lekker en de verschillende werkingen ook. Ik heb zeker een nieuwe favoriet erbij! 60 gram silky underwear kost 8,60. 
Zijn jullie bekend met het product? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Oh wauw ik wist niet dat er producten tegen het schuren bestonden. Deze klinkt dan ook heel goed!

  2. Ik had helemaal geen idee dat er zo'n product bestond tegen het schuren.. Haha ik vind het helemaal geweldig dit idee! Ook ben ik verbaast dat het zo goed werkt! Zeker een fijne product om te hebben als je op vakantie gaat!

  3. Wat handig! Zelf heb ik zoiets niet nodig, maar ik zou hem op zich al willen kopen voor alleen de geur hihi.

Geef een antwoord

Sluit Menu