Photodiary 62 | Diplomering, dagje naar de efteling & veel polaroids!

Photodiary 62 | Diplomering, dagje naar de efteling & veel polaroids!

Wat heb ik een drukke maar ontzettend leuke week gehad! Ik heb Mike vaak gezien, heb mijn diploma binnen, heb gezellig wat gedronken bij het nieuwe barista cafe in Gouda en ben naar de efteling geweest. Een week dus met heel veel foto’s! Op dit moment zit ik heerlijk met fijne muziek, lush maskertje op mijn voeten  (binnenkort hier meer over!) lekker artikeltjes te schrijven. En dat met het heerlijke avond zonnetje op mijn giechel. Fijnheid enzo. Lezen jullie gezellig mee?

Maandag

Maandag ochtend  had ik lekker eventjes uitgeslapen en Noah uitgelaten! | In de middag ging ik naar Charlotte toe om een wandeling rond de reeuwijkse plassen te maken, heerlijk met het zonnetje.

In de middag gingen we nog even de stad in, samen met charlotte & haar mem! We hebben heerlijk een ijskoffie gedronken bij het nieuwe barista cafe in Gouda. En ik zag stella daar werken. Super leuk! Echt een aanrader, geweldig koffie tentje.

In de avond kwam Mike gezellig langs en hebben we gechilt en the walking dead gekeken.

Dinsdag

Dinsdag was de dag! Ik mag mijzelf persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen noemen, ik ben namelijk afgestudeerd! Wat een fijn gevoel. Dat moment dat je je krabbeltje mag zetten. Ik droeg mijn leuke outfitje met een wit shirt met patches, en een tutu. Had slag gemaakt en droeg er een rode clutch bij.

 Gelijk natuurlijk een ontzettend blije snap naar iedereen sturen!  | Ook kwamen mijn oud collega’s van de GGZ ook bij mijn diplomering, nu ontzettend goede vrienden! En kreeg een prachtig boeket van hun. <3 De beste collaga’s die ik mij ooit kon wensen!!

Ook natuurlijk een blije foto met mijn lieve klasgenootjes en vriendinnetjes. Wat zijn wij blij! We did it!

Voor bij mijn school konden we een foto maken op de rode loper, eentje met het gezin en mijn lover, en eentje met mijn lieve opa en oma die ook kwamen. Super schattig. Waar is dat feestje?! 

Ik ben die dag echt ontzettend verwend met bloemen, wauw wat een hoop bloemetjes heb ik gehad! | Mike en ik reden rustig naar huis en daar waren nog meer verrassingen: we gingen chinees eten met zijn allen! Ook hadden ze nog cadeautjes, zo lief! Hele verrassing.

Dit te leuke en lieve cadeau kreeg ik van mijn ouder. Ik heb er ook een artikel over geschreven, die kan je hier lezen.

Woensdag

Woensdag heb ik een dagje gewerkt, probeerde gelijk in Gouda mijn polaroid uit! | Ook kreeg ik een ontzettend leuk pakketje, heb deze twee boeken van Anna Nooshin gewonnen. Like it! Meenemen op vakantie. <3

Donderdag

Donderdags heb ik lekker een dagje geblogt, en geknuffeld met Saartje, hoe schattig is ze hier?! | Ook droeg ik mijn kattenjurkje die ik al zo lang niet aan hebt gehad, en maakte een foto met mijn prachtige boeket. In de avond heb ik nog een koopavond gewerkt!

Vrijdag

 Vrijdags had ik een heerlijk chill dagje met mijn vriendinnetje Charlotte, we hebben mannenharten gekeken, lekker eten gehaald en een broodje carpaccio gemaakt | Polaroid van mijn mooie boeketje! In de avond maakte ik mij klaar voor een bruiloft van kennisen van mijn schoonfamilie. <3

Op de bruiloft! Zo leuk allemaal, nog nooit meegemaakt | Daar hoort natuurlijk ook een leuke groepsfoto bij. <3

Zaterdag

Kwam in de nacht om 2 uur thuis, mike bracht mij thuis en wekker stond alweer om half 9. Helaas was de ochtend dus wat minder leuk, beetje misselijk (oeps te veel wijntjes). Gelukkig ging het heel erg snel weg. Ik pakte de trein naar Rotterdam want… daar mocht ik een dagje werken! In de koopgoot, ontzettend leuk.

 Ik was toerist in eigen land na dagje werken! Ging Rotterdam verkennen en natuurlijk langs lush, mijn favoriete winkel! Heb twee producten gekocht waar snel een review over online komt. Terwijl Rotterdam 20 kilometer vanaf hier is kom ik er veels te weinig.

Rond zes uur kwam ik op Rotterdam centraal aan, at een heerlijke pasta bij julia’s. En ging daarna op het station wachten op mijn trein naar Breda. Bepakt in de trein haha.

In de avond ging ik met deze lekkerding en Berend gezellig terrassen bij de aogse markt. Ontzettend leuke tent, en gezellig bijgekletst. Was weer laat geworden en hadden nog een euroknaller gehaald haha. (Ik was ontzettend moe na zo’n vorige avond en de avond erna. pfoe!)

Zondag

 Zondag zijn Mike en ik een dagje naar de efteling gegaan! We hadden kaartjes gekocht bij zo’n actie van de albert heijn, en Mike woont dichtbij. We zijn met de trein naar tilburg gegaan, en daar de bus gepakt.

 Selfie met holle bolle gijs! Mijn haar zat toen al verkrekt en dat na een achtbaan: de bobslee | In carnaval festival! Kan niet ontbreken.

 Ook hebben we uitgebreid door het sprookjes bos gelopen, zo leuk! Tijd al niet gedaan, en er is een nieuwe attractie, pinokkio.

 Stiekem foto’s maken van je lover, wat een lekkerding | Ik had mijn polaroid camera mee en ben lekker los gegaan, alles is zo fotogeniek!

En een foto gemaakt van het koekhuisje, we hebben vele attracties gehad: droomvlucht, python, joris en de draak, bobslee, sprookjesbos, fata morgana, pandadroom, en nog een aantal. Trouwens dit wisten jullie niet maar ben al sinds ik klein ben ‘bang’ voor de fata morgana. Die poppen (verschrikkelijk, krijg er de kriebels van) op zo’n bootje door het donkere water en het ergste die nep krokodil. Maar ben er in geweest! Mike mij pesten dat er elke keer die krokodil zit haha.

Weer op naar huis, bij Breda wéér julia’s gegeten, dan eet ik het nooit, dan eet ik het twee keer per week | Poopoo mocht lekker leunen op mij tijdens de treinrit van Tilburg naar Breda. (niet de charmanste foto, maar ja.) In de avond nog naar Gouda gereden en lekker vroeg geslapen. En toen was de week alweer voorbij.

Hele lange maar hopelijk leuke photodiary! Hoe was jullie week? 
Liefs, Evelien

Deze post heeft 18 reacties

 1. Wat een leuke foto's weer =)
  Ik ben dol op Lush , echt een fijne winkel!
  Liefs Jorinda

 2. Wat een heerlijke foto's! Gefeliciteerd met je diploma, super gedaan zeg! Oh, de Efteling trouwens: ik mis het! haha

 3. Leuke foto's van de diploma uitreiking! Je zag er top uit, hihi. Super leuk cadeau heb je gekregen van je ouders zeg. :De

 4. gefeliciteerd met je diploma!
  Ik wil ook zo graag nog eens naar de efteling.
  echt een fijne plek is dat.

 5. Klinkt zo fijn allemaal! Super leuk zo'n dagje efteling 🙂 Ben er toevallig vorige week nog geweest met het werk! En gefeliciteerd met je diploma 🙂 Het rokje wat je aan had bij je uitreiking is zo leuk!!

  1. Ah super leuk dat je pas geleden met je werk bent geweest!
   Blijft altijd leuk de efteling. <3
   Liefs, Evelien

 6. Altijd genieten als iemand zo heerlijk tegen je aan komt liggen! leuke foto's en nog gefeliciteerd meid liefs

  1. Ja zo lief! Meestal is het altijd andersom dat ik altijd op hem leun maar nu kwam die een keertje bij mij leunen.
   Dankjewel Rachel! Lief van je.
   X

 7. Wat heb je leuke dingen gedaan de laatste week! En ik vond je outfit die je aanhad bij je uitreiking zó leuk <3

  1. Ja leuk he?! Stond zo vol maar was heel erg leuk.
   Ja ben er zelf ook echt gek op, vind de tutu zo tof! Dankjewel meis.
   X

 8. Proficiat met je diploma. Ik word al vrolijk van de foto's alleen al 🙂 Zo gelukkig dat iedereen eruit ziet! Zalig! En oeh, de Efteling… altijd leuk!

  1. Ah thanks girl! Wat een lieve reactie. <3
   Ja blijft jeugdsentiment!
   Liefs,
   Evelien

 9. Zooo fijn dat je het krabbeltje hebt mogen zetten. Wat een bijzonder moment. Heerlijk! Jaaa, zo tof, die polaroid <3. Daar ga je vast veel prachtige foto's mee maken. Leuk, leuk, leuk! Wat een vrolijke diary dit, love it.

 10. Wat een leuke foto's! Die tutu staat je echt super en wat lief dat je allemaal cadeautjes kreeg voor je afstuderen <3 Gaaf dat je twee boeken van Anna Nooshin hebt gewonnen, ik wil beide boeken ook nog graag lezen! 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu