Photodiary 63 | Finding dory, hotspots bezoeken, dagje met mem!

Photodiary 63 | Finding dory, hotspots bezoeken, dagje met mem!

Er is weer een week voorbij gevlogen! Tijd vliegt voorbij. Over 4 daagjes gaan mike en ik al naar Corfu. Lekker 10 daagjes op vakantie en genieten! Ik heb ontzettend leuke week gehad. Ben veel wezen statten, ben eindelijk naar finding dory geweest, en heb leuke hotspots bezocht. Lezen jullie mee?

Dinsdag

Dinsdag heb ik een dagje gewerkt bij Rituals, was een gezellige dag! In de avond ben ik weer lekker begonnen met mijn serie, pretty little liars was een beetje verwaterd maar heb het nu weer opgepakt.

Ook kreeg ik deze leuke foto binnen van mij en mike! Dit was op de bruiloft. <3

Woensdag 

Tijd om inkoopjes te doen voor vakantie! Heb leuke jurkjes en shirtjes gekocht in de sfeer van griekenland. Ze zijn echt onwijs leuk en je zal ze zeker komen te zien in vakantie outfit foto’s. 

Ik was samen met charlotte en heb daarna eventjes een rondje door waddixveen gemaakt en weer vakantie inkoopjes gedaan, zonnebrand crème en aftersun was in de aanbieding dus dat was fijn om alvast mee te nemen. 🙂 We zouden afscheid van elkaar nemen want charlotte gaat drie weken backpacken in Vietnam en ik ga 10 daagjes naar Corfu.

Woensdag avond heb ik ook nog eventjes flink mijn kamer opgeruimd, het was zo’n rommel en nu is alles weer aardig netjes.

Donderdag

 Donderdag droeg ik een leuk outfitje! Een beetje bohemian achtig in combinatie met mijn hoed. Ik ging in de ochtend naar een winkel in waddinxveen om iets te bestellen en daarna naar opa en oma.

 Waddinxveen is een dorp naast Gouda maar was vanaf Gouda Goverwelle nog een pittig eind.

Daarna ging ik gezellig met opa en oma lunchen bij Juuls. We hebben gezellig bijgekletst en nog eventjes gestat. 
Ik heb ook nog een perfecte bikini gevonden! Namelijk donkerblauw met kralen en dan een balconette model. Zo leuk! En ik kreeg ontzettend toffe mailtjes voor mijn blog. 

Het was koopavond in Gouda dus ik ging een avondje werken van half 6 tot 9. Na afloop kreeg ik deze geurstokjes mee omdat ze bijna leeg zijn en zonde was om weg te gooien. 🙂

Vrijdag

Vrijdag heb ik een dagje gewerkt van half 10 tot half 6 en daarna ging ik door naar Breda voor mijn vriend. Ik trok mijn sandaaltjes aan in combinatie met een leuk bohémian jurkje. In de trein las ik on top van Anna Nooshin.

Mike en Berend haalden mij gezellig op bij het station en we gingen daarna ook nog met Hugo en Sebastiaan gezellig wat drinken bij de haogse markt. Heel gezellig!

Zaterdag

 Zaterdag gingen Mike en ik saampjes een middagje statten, Mike had nog dingetjes nodig en is goed geslaagd. Heeft twee korte broeken, drie shirtjes en een leuk strandhoedje voor vakantie geshopt. Leuk leuk!

Ze hebben zoveel leuke tentjes en hotspotjes in Breda. Ik ben verliefd. Hoe leuk ziet dit er uit bij de sissy boy?

In de avond zochten we een leuk tentje op en gingen we een heerlijke pasta eten bij de pasta kantine. Ontzettend leuke tent en deze komt zeker in mijn hotspot rubriek. Soon online dus!

Poopoo heel erg blij met zijn aankoopjes, schattig!

In de avond gingen we een biosje pakken en namen wij een XL popcorn en vier biertjes. Heerlijk op zijn tijd! 

Finding dory it is! Zo’n leuke film, echt een aanrader. Vind dory zo schattig!

Zondag

Zondags hebben Mike en ik flink uitgeslapen (asociaal laat gewoon haha) en hadden we in de middag een verjaardag van een kennis. Heel gezellig! In de avond ging ik weer naar huis en stond dit leuke pakketje op mij te wachten, dankzij een leuke samenwerking met costes.

Maandag

Maandags gingen mem en ik een dagje naar Rotterdam, toerist in eigen land! 

Gezellig lunchen bij baker & moore. Lekker bijkletsen en genieten van een moeder-dochter dagje!

We hadden heerlijke broodjes en een juice besteld. Op mijn broodje zat rucola, spek en pijnboompitjes. Zo lekker! Dit tentje komt ook binnenkort online.

We hebben een leuk middagje gehad! Mem heeft kennis gemaakt met de lush (vond het gelijk helemaal leuk) en zijn uitgebreid wezen kijken bij de rituals en bodyshop. Heb een heerlijke bodymist en bodybutter gekocht en een leuke strandhoed!
Hoe was jullie week? 🙂
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Wat leuk om te zien wat je allemaal gedaan hebt! Ik ben van het weekend lekker naar Loreal univeristy geweest. Dat was ook echt zoooo leuk!

 2. Wat een leuke foto's weer =)
  Heerlijk week zo te zien !
  Liefs Jorinda

 3. Wat een heeerlijke shop dagjes heb jij toch altijd! Vind dat ook altijd zo fijn hihi. Die lunch met je mieder ziet er lekker uit, maar die van met je opa&oma ook! Heerlijk genieten. Leuk foto ook van jou en je vriend op die bruiloft! 🙂

 4. Wat een heeerlijke shop dagjes heb jij toch altijd! Vind dat ook altijd zo fijn hihi. Die lunch met je mieder ziet er lekker uit, maar die van met je opa&oma ook! Heerlijk genieten. Leuk foto ook van jou en je vriend op die bruiloft! 🙂

 5. Oeh heerlijk. Volgens mij heb je een fijne week gehad. Finding Dory vond ik zo leuk <3 En bij een film hoort popcorn hihi, lekker. Die pasta van de pasta kantine looks delicious. Bijna op vakantieeeee!

 6. Leuke tijd heb je gehad. Finding Dory heb ik onlangs ook eindelijk gezien en vond hem ook een absolute aanrader. Te schattig gewoon 🙂 Geniet van je vakantie in Corfu!!!

 7. Ja en dan ben ik natuurlijk benieuwd welke body butter en mist je hebt gekocht? ;-). Finding Dory ga ik volgende maand met de kids en mijn moeder heen, ben heel benieuwd! Alvast fijne vakantie!

 8. Wat een leuk weekje! Er staat trouwens bij dinsdag dat je ook naar Vietnam gaat hihi, dat kan niet kloppen :p. Wat tof die samenwerking met Costes! En ben erg benieuwd naar je hotspot-artikelen.

  1. Oeps haha! Dankjewel Anna! Dat klopt inderdaad niet hihi. Ja er staan drie al in mijn concept berichten dus er komen een aantal aan. :))
   Liefs, Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu