Video | Curvy pashokjes shoplog! | & Other stories, Monki & H&M ☆ By-Evelien

Video | Curvy pashokjes shoplog! | & Other stories, Monki & H&M ☆ By-Evelien

Hoi iedereen! Het is Vrijdag dus tijd voor een nieuwe video. De pashokjes shoplog trend op YouTube is niet meer weg te denken en ik kon ook zeker niet achterblijven. In de video van vandaag neem ik jullie mee met een middagje shoppen in Amsterdam. Ik ging onder andere kijken bij & other stories, Monki & de H&M en ik laat zien hoe diverse kledingstukken bij mijn curvy lichaam staat.

Als je de video niet kunt bekijken klik dan hier.

Ik hoop dat je het een leuke video vind, vergeet zeker niet te abonneren op mijn YouTube kanaal om op de hoogte blijven van al mijn video’s. Ik zou het heel erg leuk vinden als je de video een duimpje omhoog geeft en een reactie achterlaat. <3 Tot volgende week!

Liefs, 
Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu