Photodiary 61 | Heerlijke ijskoffie drinken, springkussen festival & supertrash tas!

Photodiary 61 | Heerlijke ijskoffie drinken, springkussen festival & supertrash tas!

Wat een ontzettend leuke week heb ik achter de rug! Ik heb genoten van een te leuk festival: springkussen festival Amsterdam. Ik heb mij de hele Zaterdag echt een klein kind gevoeld, heel mijn jeugd kwam naar boven. Ik heb een heerlijk dagje Den Haag gehad met Charlotte, hebben gezellig gewinkeld en heerlijke ijskoffie op, en heb ook gewerkt & onwijs veel aan mijn blog gewerkt. Lezen jullie gezellig mee?

Maandag

Maandag had ik een heel erg ontspannend dagje, in de ochtend heerlijk wakker geworden met een fijne douche, in de middag heb ik mijn kamer opgeruimd en mijn make-up en kleding kast opgeruimd. Heerlijk gevoel is dat. Alles weer lekker schoon en fresh! | In de middag had ik mijn eerste werkdag bij de ouderenzorg, ik ga daar een tovertafel begeleiden. Ontzettend leuk!

Dinsdag

Mijn outfitje! Ik draag een zwart jurkje van de h&m met mijn sneakertjes eronder, in combinatie met mijn zwarte leren jasje | Onderweg naar Den Haag! Ik ga met Charlotte gezellig een ladies dagje houden.

Tijdens het shoppen door lekker eventjes lunchen bij de hema, ik had een heerlijk broodje carpaccio & Charlotte een broodje kip | De buit van vandaag en hele blije koppies! Ik heb ontzettend leuke aankoopjes, onder andere een supertrash tas maar daar komt binnenkort een shoplog van online.

Nog een leuk fotootje samen! | Heerlijk na het winkelen een ijskoffie drinken bij bagels & beans.

Mijn nieuwe supertrash tas! | En de buit van vandaag. Heerlijk dagje gewinkeld.

Ik was weer thuis en trok gelijk mijn badjasje aan van de hunkemoller, zo fijn is die! Ik ging lekker eventjes knuffelen met nootje op de bank. En dit té foute snapchat filtertje kon er ook nog wel overheen. 😉 Blote billen koppies!

Woensdag 

Woensdag had ik een dagje met veel dingen op de planning, had veel op mijn to-do lijstje staan, heb dingen voor mijn nieuwe school geregeld etc. Moet ook gebeuren! Ook kwam Saartje vaak eventjes knuffelen.

Donderdag avond ging ik naar Gouda centraal om Eline op te halen, we hebben ontzettend gezellige avond gehad en gevierd dat we geslaagd zijn! We hebben lekker wijntjes gedronken bij de swing | En dit was mijn outfitje! Ik droeg een witte blouse, lichte broek en een gilet.

We hebben een gezellige avond gehad en onwijs gevierd dat wij geslaagd zijn! Whoo!


Donderdag

Fotootje naar mijn lover want die zat een weekje in Berlijn, groetjes vanuit rituals gouda! Ik ging weer een dagje werken van 9 tot 5 | In de avond lekker gechilt samen met Saar.

Vrijdag

Vrijdags had ik ook weer een dagje gewerkt van 11 tot 4, daarna eventjes de stad in om een nieuwe eyeliner te kopen want die was op. En een aantal nieuwe strings gehaald bij de hunkemoller! Was leuke sale en zomerse kleurtjes | In de avond heb ik lekker mijn kamer schoon gemaakt en na afloop deze heerlijke geurkaars van de primark aan gedaan.

Zaterdag

Zaterdag was de dag! Ik ging samen met Nathalie, Wesley en Mike naar het springkussen festival in Amsterdam. En wat was dat lachen! Er stonden onwijs veel springkussens, maar ook van die spellen van wipe out, schuimbanen, ballenbak, en meer. Lachen!

Ook heb ik dus zo’n sumo pak aangehad! Heb daar heel de tijd de slappe lach in gehad. Als je dan viel moesten mensen je helpen om overeind te komen haha | Gezellig! | Mike die van springkussen afspringt.

Samen met mijn zus! | Mike lekker aan het chillen in de zon haha | Lachen! Wat hadden we een pret.

HAHA kijk wie ik tegen kom! Die gast van die jeugd tv-serie van brugklas. Ik keek dit altijd met Eline als wij ons de pletter verveelde op school. Wat een lachertje. 

Met mijn loooover!

Het was weer tijd om naar huis te gaan, we gingen met de trein naar Gouda Goverwelle en besloten daarna met de auto naar de mac te rijden. Jum! In de avond hebben Mike en ik nog the walking dead gekeken.

Zondag 

Zondags gingen we nog eventjes statten want het was koopzondag! Mike had wat dingetjes gepast maar stond helaas niet zo leuk | En dit was mijn outfitje! Ik vind de rok zo leuk, die is van de costes en mijn topje van supertrash. We hebben voorderest weer lekker serie gekeken en genoten van het samen zijn. <3

Hoe was jullie week?  Zijn jullie wel eens naar een springkussen festival geweest? 
Liefs,
Evelien

Deze post heeft 16 reacties

 1. Hahaha, geweldig dat sumo pak! Geniaal! Echt lachen ook zo'n springkussen festival. Ziet er leuk uit. :')

 2. Wat een heerlijke foto's, leuk weekje zo te zien! Ben heel benieuwd naar al je aankoopjes. En wat leuk dat je met ouderen werkt. Ben nu wel heel benieuwd wat een tovertafel is? Haha 😀

  1. Die komen binnenkort online hihi! Ja leuk he, een tovertafel is een dia dat verschijnt op een tafel. Je kan denken aan bijvoorbeeld allemaal bladeren, het is de bedoeling dat ik dementen ouderen in beweging krijg zowel geestelijk als lichamelijk. Bijvoorbeeld met de bladeren dat ze die wegvegen, of met bellen dat op de tafel verschijnen kapot maken. Heel schattig!

 3. Wat een leuke foto's weer =)
  Dat springkussenfestival ziet er leuk uit!
  Liefs Jorinda

 4. Oh die rok van Costes is zo pretty. Steeds als ik daar kleding van zie denk ik "daar moet ik ook echt een keer heen", maar steeds komt het er niet van haha. Word tijd! Saartje is echt een schatje om te zien, mooie poezendame <3

  1. Ja leuk he! Costes is echt een tip, is zo'n leuke winkel en nu vooral de sale er is.
   Saar is zeker een pretty lady! 🙂
   Liefs, Evelien

 5. wat een super leuke week !! Leuk dat je naar die springkussen festival bent geweest!Ziet er super gaaf uit! x

  1. Thanks girl! Ja was echt ontzettend leuk, heb heel de dag zitten lachen want het was gewoon zo grappig en leuk haha. 🙂

 6. Walking dead verslaafd? Same here alleen helaas moet ik wachten op het nieuwe seizoen op Netflix… Tot die tijd mijn andere verslavende serie: Gossip Girl!

  http://www.kimoctober.nl

  1. Jaaa we zaten in seizoen 4 maar kreeg een beetje en dipje maar nu wordt het wel weer heel erg spannend! Hele goede serie. Gossip girl lijkt mij ook echt onwijs leuk! 🙂
   Liefs, Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu