Review | Rituals sheng shui caring shower oil.

Review | Rituals sheng shui caring shower oil.

Hoi iedereen! Ik heb vandaag voor jullie weer een review. Dit keer over een van mijn favoriete producten op dit moment. De rituals sheng shui caring shower oil. Ik vind dit een geweldig product en vond het leuk om hier een review over te schrijven en jullie te tippen voor dit heerlijke product. 

De verpakking
De verpakking is zoals we van Rituals gewend zijn. Ik vind het weer een nette en overzichtelijke verpakking. Je ziet gelijk duidelijk de naam van het product, en wat voor soort product het is. Fijn! Ik Het heeft een handig pompje zodat je niet teveel shower olie pakt, vind ik zelf altijd erg prettig. 

Ingredienten
Glycine soja oil, mipa laureth sulfate, laureth-3, caprylic/capric triglyceride, ricinus communis seed oil, parfum/fragrance, propylene glycol, laureth-7 citrate, laureth-4, cocamide mipa, soy acid, coix lacryma-jobi ma-yuen seed extract, nelumb nucifera flower extract, helianthus annuus seed oil, tocopherol, caprylic acid, capric acid, glycerin, methylpropanediol, water, lauric acid, hydrogenated palm glycegrides citrate, lauryl alcohol diphosphonic acid, benzyl salicylate, butylphenyl methrylpropional, hexyl cinnamal, linalool, alpha-isomethyl ionene. 

Werking 
De geur ten eerste is heerlijk. Het heeft een zachte geur van Witte Lotus. Je neemt een klein beetje olie en masseert dit op je lichaamsdeel waar je dit wilt hebben. Door de menging van de olie en het water gaat het schuimen, komt de geur vrij en wordt je huid hier zacht van. Ik merk dat de olie mijn huid hydrateert en verzorgd tijdens en na het douchen. Het voelt weer heerlijk zacht aan. Ik heb ook een tip voor jullie, ik vind deze olie persoonlijk ook heel erg fijn voor het scheren van mijn bikinilijn, het gaat hierdoor veel makkelijk en als je alles goed wegspoelt is er niks aan de hand!
Conclusie
Een hele positieve conclusie, ik vind het een heerlijk product en gebruik dit met plezier. Als deze variant op is ga ik zeker een nieuwe kopen. 
Te koop voor 8,50 bij de rituals filialen. 

Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Handige tip over het scheren! Misschien dat ik het ook ga proberen met dit spul van Rituals. Vooral nu in de zomer is het toch wel fijn als het scheren een beetje soepel verloopt haha. 🙂

  2. Handige tip over het scheren! Misschien dat ik het ook ga proberen met dit spul van Rituals. Vooral nu in de zomer is het toch wel fijn als het scheren een beetje soepel verloopt haha. 🙂

  3. Rituals is een van mijn favorieten. De verpakkingen vind ik altijd erg mooi en al die geuren zijn zo lekker!

  4. Ik gebruik deze heerlijke douche olie momenteel ook. Ik vind het zo'n heerlijk product. Ik heb dit product ook gebruikt tijdens het scheren van mijn benen. Ideaal!!

  5. Deze lijkt me heerlijk! Sowieso ben ik echt dol op Ritualen <3 Wat een mooie foto trouwens in de sidebar, echt leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu