Smile, it’s free.

Smile, it’s free.

Wow vorige week maandag was het heerlijk weer! Ik had met me nicht Demi afgesproken, en we gingen picknicken in het park. Ook had ik me camera mee en gingen we foto’s maken. Het voelde echt als lente. Heerlijk! Kan niet wachten tot het lente is. Ook nam ik me hondje Noah mee, en die was ook gelijk weer goed uitgelaten, er waren genoeg hondjes met wie ze kon spelen. Dus die was ook weer helemaal blij. Kijk je mee naar mijn outfit? 🙂

Jurkje – H&M
Vest – Bershka 
Maillot – Hema
Schoenen – Dr martens 

Terwijl ik dit artikel schrijf, realiseer ik me dat ik helaas foto’s ben vergeten wezen te maken van me oorbellen, hmm jammer! Ik heb weer een heel leuk middagje gemaakt, en vind dit een heerlijke comfy outfit. 🙂

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs

Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Oooh dat jurkje is super cute! 😀 leuke outfit!

  2. Hele leuke foto's!! Dat jurkje is en echt onwijs cute 😀
    Xxx Sarah

Geef een antwoord

Sluit Menu