Review | Lush massage bar wiccy magic muscles.

Review | Lush massage bar wiccy magic muscles.

Hoi iedereen! Vandaag is het een van de vrolijkste en gezelligste dagen van het jaar. Koningsdag. Ik ga vandaag met Charlotte een dagje naar Utrecht, er is een leuk feestje en we gaan de marktjes langs. Hebben jullie nog leuke plannen? Ik wil jullie in elk geval veel plezier wensen. Ik heb vandaag wel voor jullie zoals gewoonlijk een artikel. Dit keer een review over de massage bar: wiccy magic muscles van het merk genaamd Lush. Ben je benieuwd? Lees dan gezellig mee.

Ik heb de massage bar wiccy magic muscles gekocht bij de Lush store in Utrecht. Ik kocht de massage bar voor 10,95 en het blikje voor 2,05. Een perfect hoesje om de bar in te bewaren.

De werking
De massage bar heeft een heerlijke geur van kaneelolie en pepermunt. Wat mij betreft de perfecte combi. Deze massage bar kan je gebruiken tijdens een massage die je krijgt, maar je kan dit product natuurlijk ook gebruiken als je zelf je benen of ander lichaamsdeel wilt masseren. De massage bar gaat smelten door je lichaamswarmte als je het masseert op je huid, maar ook bijvoorbeeld als je het in je handen houd. Er komt genoeg olie van af en het maakt je huid heerlijk zacht.

Ook is de geur sterk aanwezig wat ik zelf echt heerlijk vind. Je ruikt het goed en je lichaam krijgt een hele oppepper door dit heerlijke product.. Ik vind de bolletjes die erin zitten ook zelf erg prettig. Dit geeft een prettig gevoel op je huid.

Wiccy magic muscles kan je op veel verschillende momenten gebruiken. Deze massage bar kan je helpen je spierpijn te verminderen. Dit kan zijn na een flinke shopmarathon, tuinieren, hardlopen, skeeleren etc. Bij stijve nekspieren, beenspieren, schouders, zere knieën of voeten. Geef deze delen een fijne massage, de olie glijd over je huidje heen en voilà binnen no-time is je pijn verminderd. Wat een wondermiddel!

De verpakking
Ik heb zelf het blikje er bij gekocht wat ik zelf praktisch vond! Zo kan je het goed opbergen en gaat het niet vies worden in je kastje. Ook werd er bij de kassa een leuk vrolijk papiertje om heen gedaan als bescherming en een sticker erop zodat je weet welk product het is. Doordat je dit product ook kan opbergen is het natuurlijk ook herbruikbaar en zuinig. Dit is ook zeker een positief punt!

Conclusie
Ik ben he-le-maal verliefd op dit product! Het voed mijn huid goed, verminderd de pijn en ruikt ook nog eens heerlijk. Ik ben gek op de kaneel en pepermunt geur. Het is wel iets waar je van moet houden! Ik ga van het weekend mijn vriend lief aankijken voor een heerlijke rug massage met deze geweldige bar. 😉

Zijn jullie bekend met dit product?
Liefs! Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Klinkt als een fijn product, ik ben echt dol op Lush =)
    Liefs Jorinda

Geef een antwoord

Sluit Menu