Review  | The ritual of karma doucheschuim.

Review | The ritual of karma doucheschuim.

Zoals jullie (waarschijnlijk) weten werk ik sinds ongeveer twee weken bij Rituals cosmetics. Ik sta nu met mijn neus in alle producten, zie nieuwe producten binnenkomen etc. De verleiding is dan heel groot om wat mee naar huis te nemen. Rituals heeft een speciale lijn voor de zomer. De limited edition: the ritual of karma. Ik ga vandaag deze doucheschuim voor jullie reviewen. 

De verpakking
Ik vind de verpakking van de ritual of karma lijn leuk! Ze gebruiken frisse zomerse kleuren en past helemaal bij de lijn. Ik vind de vormgeving van rituals altijd erg mooi. Het is een grote fles en er zit 200 militer in. Je kan een tijdje vooruit! Perfect voor de vakantie dus.

De werking 
Ik heb de schuim variant, je hebt een klein pompje nodig. Als je dit in combinatie met water onder de douche laat schuimen kan je dit inmasseren in je lichaam. Je hebt maar weinig nodig omdat het zo onwijs schuimt dus dat is zeker een voordeel. Je kan hier dan lang mee doen. Het is een zachte, frisse en bloemige geur waar ik persoonlijk erg van hou. Het is een dikke substantie, het heeft de geur van bergamot en witte lotus en vind dit fijne geuren voor de zomer. De doucheschuim laat een heerlijke geur achter op je lichaam wat goed te ruiken is. Het verzorgd de huid en ruikt nog eens heerlijk, wat wil je nog meer?

Conclusie
Ik vind het een onwijs prettig product, ik ben gek op de frisse en bloemige geur van witte lotus en bergamot erg lekker. Perfect voor de zomer, ik ben sowieso altijd erg fan van de doucheschuim maar de karma lijn is zeker een aanrader. Ik vind de naam the ritual of karma ook erg leuk! Je krijgt er het zomer magazine bij en daar zitten ook geluksbandjes bij. Als je er een om laat doen, drie knoopjes laat maken en bij elk knoopje een wens doet komt goede karma jou weg op. Je moet dan ook het bandje bij iemand anders omdoen, vriendinnen, je vriend, moeder etc. Een onwijs leuke achtergrond van het product!

De ritual of karma doucheschuim is te koop voor 8,50 bij de rituals winkels, of de webshop.

Wat vinden jullie van de ritual of karma lijn? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Ik heb deze van het weekend als cadeautje voor een vriendinnetje gekocht. Ik vind de geur zo onwijs lekker! Echt een hele fijne toevoeging aan het assortiment!

  2. Ahh deze geur klinkt heerlijk! De verpakking ziet er opnieuw ook weer zo tof en luxe uit. I like it! Rituals blijft een fijn merk. Ben benieuwd geworden naar deze geur!

  3. Ahh deze geur klinkt heerlijk! De verpakking ziet er opnieuw ook weer zo tof en luxe uit. I like it! Rituals blijft een fijn merk. Ben benieuwd geworden naar deze geur!

  4. Ik heb eigenlijk nooit wat gehad van Rituals maar ik ben wel benieuwd naar dit product =)
    Liefs Jorinda

  5. Ahhh, wat tof om daar te werken zeg <3. Heel leuk! En ik snap best dat je de verleiding dan niet kunt weerstaan, hehe. Heerlijke producten lijken het me!

  6. Hmmm ik hou ook van frisse geuren! En deze heb ik net gekregen voor mijn birthday, maar ik heb hem nog niet geprobeerd. Ben er nu wel HEEL erg benieuwd naar moet ik zeggen 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu