Mannenpraat | Hemd voor hem!

Mannenpraat | Hemd voor hem!

Ik heb een soort van nieuwe rubriek: mannenpraat! Hierin ga ik leuke mannen onderwerpen bespreken, waar natuurlijk vrouwen ook iets aan hebben, denk aan leuke outfits, toffe webshops of leuke cadeau inspiratie etc. Want wij als vrouwen kunnen natuurlijk ook met onze handen in het haar zitten met een cadeau voor onze lovers. Ik heb een ontzettend leuke en handige webshop ontdekt voor de mannen onder ons. Of als je een cadeau wilt geven! Ben je hier zeker op het goede adres. Lezen jullie mee?

Ik zet vandaag een toffe webshop in het zonnetje, namelijk de webshop hemd voor hem. Dit is een webshop voor verschillende mannen items, ze verkopen kleding, mannen overhemden, accessoires, ondergoed en dit van allerlei mooie merken als Calvin Klein (love it!), Eterna, Marvelis en nog andere mooie merken. Ze hebben ook strijkvrije overhemden, makkelijk voor de heren die vaak haast hebben want je hoeft niet meer in de ochtend je overhemd te strijken! Deze overhemden zijn ook van 100% katoen. Een fijne stof om te dragen. 
Het is een webshop met veel variatie, ik zie ook prachtig ondergoed, tassen en riemen voorbij komen. Ze hebben een erg breed aanbod. Dit is ook weer van allerlei verschillende merken. Ik vind dit een fijne webshop voor heren, zowel voor de mannen zelf om te winkelen maar je slaagt er ook erg goed voor cadeaus. Je hebt voor de verschillende man wel wat, je kan hiermee alle kanten op.  
Wat ik ook een positief punt vind zijn de vele variatie in de overhemden. Vele motieven maar ook blanke overhemden. Je kan de outfit gelijk afmaken met een accesoire erbij zoals een riem of een tas en je hebt een geweldige herenoutfit. En dat allemaal in een bestelling!
Ik heb nog meer goed nieuws, ze verzenden zelfs gratis, dat is nog eens fijn winkelen! Ook erg handig als je een overhemd net niet goed zit en je wilt toch een andere maat. Je hebt een retourtermijn van 100 dagen. Dit vind ik ook een fijn punt want je kan er over nadenken of als er iets mee is gewoon netjes terugsturen. Hemd voor hemd staat bekend om de vriendelijke service. Love it! 
Ik vind het een leuke webshop, ze hebben een breed assortiment en je hebt veel verschillende keuzes. Er zitten ook leuke cadeaus tussen! Dus als je een cadeau wilt geven aan je man of vriend is dit zeker het goede adres.
Zijn jullie bekend met hemd voor hem? 
Liefs, 
Evelien
Samenwerking 

Deze post heeft een reactie

  1. Strijkvrije overhemden zouden echt iets voor mijn vriend zijn! Die staat vaak 's ochtends nog haastig zijn overhemd te strijken. Ik ga er eens naar kijken. Misschien leuk als cadeautje met de feestdagen.

Geef een antwoord

Sluit Menu