Review |  Kiko color fever eyeshadow palette 101.

Review | Kiko color fever eyeshadow palette 101.

Mijn eerste KIKO aankoop is een feit. En wat stonden dit soort warme kleuren lang op mijn wishlist, en voor zo’n budget prijsje. Heel fijn! Ik was vorige week dinsdag na de cursus wezen kijken bij de KIKO en liep tegen dit prachtige pallet aan. Dit soort kleuren stonden al lang op mijn lijstje en vind dit prachtig voor de herfst. Mooie rosé en paars tinten. Lees je mee naar de uitgebreide review? 

Ik vind de verpakking een erg luxe uitstraling hebben, like it! Het is een compact doosje en het is egaal zwart met het logo erop wat ik mooi vind. Op de achterkant staat duidelijk het nummer.  Had het wel leuk gevonden als de verschillende paletten een eigen naam zouden krijgen! Het is nu alleen een nummer.

Het is een baked oogschaduw en daardoor wordt de kleur goed benadrukt. Je kan hem droog of nat gebruiken. Zo kan je de kleur onderbouwen. De kleuren zijn goed te combineren, ik gebruikte de lichte kleuren voor mijn binnenste ooghoek en mijn gehele ooglid, en de donkere kleuren kan je gebruiken voor een subtiele nadruk in de arcade boog, maar je kan hem natuurlijk ook opvallender maken. Dat is wat je zelf wilt, en voor wat voor soort situatie je het draagt! Ik vind dit oogschaduw pallet zeker een aanrader qua kleuren voor de herfst. Love it!

De pigmentatie is onwijs goed! Ben hier helemaal over te spreken, het zijn vier verschillende kleuren wat ik ook erg leuk vind. Ze lijken ook niet op elkaar! Dus vier verschillende exemplaren. Ik heb er ook een ooglook mee gemaakt, perfect voor alledaags (vind ik!) en erg leuk natuurlijk voor een feestje of dergelijke.

De kiko color fever eyeshadow palette is te koop bij de kiko filialen in nederland en is te bestellen via de webshop. Ik ben erg blij met dit pallet en ga hem met plezier vaak opdoen!

Color fever eyeschadow palette is 13,90.


Gebruiken jullie vaak producten van KIKO? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Het palet ziet er heel mooi uit en is echt een plaatje! Zo mooi.

  2. Ik vind het erg mooie en warme kleuren! Als ik oogschaduw zou dragen dan zou ik denk ook voor dit soort kleurtjes kiezen. Het staat je mooi! 🙂

  3. Ik vind het erg mooie en warme kleuren! Als ik oogschaduw zou dragen dan zou ik denk ook voor dit soort kleurtjes kiezen. Het staat je mooi! 🙂

  4. Wat een prachtig palette. Ik vind de pigmentatie erg mooi. De kleuren van dit palette zijn ook prachtig bij elkaar.

  5. Kiko heeft zo mooie spulletjes he! Mooie kleuren zitten hier in 😀 geslaagde look!

  6. Mooi! Ik had hem ook kunnen kopen! Ik hou van dat soort tinten! Ik heb een paar producten van kiko en stuk voor stuk erg fijn!

Geef een antwoord

Sluit Menu