Review | Essie – with the band.

Review | Essie – with the band.

Hoi iedereen! Ik heb een leuke review voor jullie. Ik heb pas geleden dit prachtige lakje gekocht, vind het een perfect kleurtje wat helemaal wat voor mij is. Heel erg leuk op je teennageltjes in de zomer maar natuurlijk ook gewoon op je handen. Ik ben gek op een mooie rode kleur dus ik kon deze zeker niet laten liggen. Lezen jullie mee?


De verpakking
De verpakkingen van Essie vind ik altijd mooi. Het is basic maar duidelijk en het ziet er gewoon mooi uit. Ik vind de letters van Essie altijd heel erg leuk.

De werking
Ik ben meestal te spreken over de Essie lakjes dus ik was ook erg benieuwd naar dit lakje. Het lakje heeft with the band. Het is een mooie donkere rode kleur. Je moet er van houden maar ik vind het echt geweldig! Het kwastje werkt fijn en is mooi breed zodat je elk gedeelte van je nagels meeneemt. De dekking is ook goed. Ik ben erg te spreken over dit lakje! Je lakt twee laagjes en hij zit er perfect op. Fijn! Ik vind het een mooi vrouwelijk pakje.

Conclusie
Ik ben heel erg tevreden over dit lakje! Ik heb een prachtig rood lakje erbij en hij is heel erg prettig in de werking. Ik raad jullie zeker dit nagellakje aan. Zoals ik al zei heel erg leuk voor op je teennageltjes in de zomer.

Te koop bij Kruidvat/Etos voor 9,95.

Wat vinden jullie van dit lakje? Zijn jullie fan van Essie?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Ik hou eigenlijk niet zo van donkerrode nagellak, maar ik moet zeggen dat dit de eerste nagellak is in die kleur die ik mooi vind!

  2. Wat een prachtig nagellakje =)
    Ik draag eigenlijk te weinig rode nagellak.
    Liefs Jorinda

Geef een antwoord

Sluit Menu