Outfit | Happy spring!

Outfit | Happy spring!

Hoi iedereen! Ik heb vandaag weer eens voor jullie een outfit of today. Dinsdag kwam ik thuis van school en toen was mijn zus thuis, we hebben gezellig bijgekletst en ze heeft gelijk eventjes outfit foto’s gemaakt. Ik droeg mijn nieuwe sneakers, en mijn leuke mint groene jasje van de costes! Kijken jullie mee?

Sneakers – Adidas
Ketting – Primark
Blouse – Costes
Jasje – Costes
Broek – Only
Zonnebril – Primark
Riem – H&M
Ring – Hema

Wat vinden jullie van mijn lente outfitje?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 14 reacties

  1. Wat een super leuke outfit =)
    Heerlijke lente kleuren !
    Liefs Jorinda

    1. Ja het was zo lekker weer, dan kunnen die leuke lente kleurtjes zeker hihi. <3

  2. Wat een heerlijke, vrolijke foto's! Ik vind die jas echt onwijs goed bij je passen <3

  3. Super toffe outfit 🙂 Heerlijk zo met die zon! Ik vind het leuk gecombineerd!

Geef een antwoord

Sluit Menu