WINACTIE | NOTITIEBOEKJES HEMA + NIEUWE LAY-OUT!

WINACTIE | NOTITIEBOEKJES HEMA + NIEUWE LAY-OUT!

Wéér een winactie zullen jullie wel niet denken! Jaa, ik heb weer een winactie voor jullie. Ik was gisteren eventjes in de stad en liep tegen deze leuke notitieboekjes aan. Ik vond dit een leuk cadeautje voor jullie om weg te geven omdat ik ook natuurlijk jarig ben geweest, en je als blogger zijnde nooit genoeg leuke notitieboekjes kan hebben. 🙂 Ook heb ik iets heel leuks te vertellen, en als jullie mijn blog openen zullen jullie het vast wel hebben gezien: ik heb een nieuwe lay-out! Dit heb ik niet zelf gedaan, zo handy ben ik ook weer niet. Beter gezegd: heel erg onhandig. Maar Maris heeft deze lay-out voor mij gemaakt. Zo lief, ik ben er echt heel erg blij mee! Wat vinden jullie ervan? Oh en lees trouwens mee om te lezen wat je moet doen voor deze winactie! <3

Wat je moet doen: 

– Mij volgen op bloglovin + het bericht liken. 
– Een reactie achterlaten met dat je meedoet + een geldig e-mail adres. 
– Mijn Facebook pagina volgen. 
Wat je mag doen: 
– Mij volgen op twitter . 
– Mij volgen op instagram . 
Laat even weten wat je allemaal hebt gedaan om kans te maken, jullie kunnen meedoen tot 1 december. Dan laat ik jullie de winnaar weten op social media en hij of zij krijgt een mailtje van mij. 
Succes iedereen!
Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Wat een leuke boekjes! Ik vind de Hema echt heel goed als het gaat om schoolspullen en kantoorartikelen!

  Huisvlijt

 2. Wat is je site mooi geworden! Leuk met die achtergrond 🙂 Ik sla de winactie even over, want heb echt teveel notitieboekjes (al heb je eigenlijk noooit echt genoeg, maar toch haha). Leuk dat je dit doet!

 3. Je nieuwe lay-out is erg mooi geworden! Heel leuk met zo'n marble effect. Aahh notitieboekjes… ik ben daar echt verslaafd aan. Ik doe dus mee! Ik volgde je al op Bloglovin, Instagram en Twitter en heb je Facebook pagina ook even gevolgd. Mijn e-mail adres is: chelseymeijners@outlook.com 🙂 x

 4. Wat een leuke achtergrond, heel classy 😀
  Volg je op bloglovin (heb het berichtje gesaved) en volg je op Facebook <3

 5. Oeh je layout is echt heel erg mooi! Zoiets vind ik zelf ook wel gaaf hoor 😉 I like! Ik sla deze winactie over, heb echt teveel gewonnen laatste tijd. Ik schaam me bijna… Hahha.

 6. Voldaan aan al het genoemde en ik maak dus graag kans op deze mooie notitieboekjes.
  sepia [at] home . nl

 7. Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee. Oh, en je lay-out is zo mooi geworden! Mijn e-mailadres is lydiauitdefles@gmail.com. Alle verplichte dingen heb ik gedaan, + de extra dingen. Liefs!

  1. Oh, trouwens: zou je (in het geval dát ik win, ik zie geen kans, maar stél dat hè) in het geval ik win dit niet op Facebook willen delen met mijn naam en achternaam? Ik blijf graag privé enz…

Geef een antwoord

Sluit Menu