Interieur | Søstrene Grene lanceert collectie etenswaren!

Interieur | Søstrene Grene lanceert collectie etenswaren!

Søstrene Grene, één van mijn favoriete budget shops in Nederland. De Deense sferen die ze naar Nederland halen vind ik helemaal niet erg. Binnen de winkels van Søstrene Grene hebben ze een groot assortiment van diverse producten voor in huis. Søstrene Grene begint zich steeds meer de aarden binnen Nederland, zo hebben ze al diverse filialen in Den Bosch, Breda, Den Haag, Amsterdam, en nog vele andere steden. Via een persbericht kreeg ik het toffe nieuws dat ze een collectie met etenswaren lanceren. Ik wil je graag via dit artikel een sfeerimpressie geven. 🙂 Lees je mee?

Bron: SimplyPR

Wat is Søstrene Grene? 
Søstrene Grene is een Deense detailketen die ernaar streeft om het dagelijks leven met esthetische ontwerpen, creativiteit, en geluk te verrijken. Søstrene Grene is een winkel met een groot assortiment met producten voor je huis, keuken, kantoorartikelen, en kids items.

Anna & Clara hebben ervoor gekozen om hun eigen persoonlijke draai te geven aan de traditionele Scandinavische producten, door vintage te combineren met een moderne kijk op de Scandinavische producten. Het assortiment is divers, en er vind regelmatig een verandering plaats. Het familiebedrijf wenst een prachtige wereld te creëren waar vondsten gedaan kunnen worden, en creativiteit wordt aangemoedigd.

De nieuwe collectie
Yay! Søstrene Grene lanceert voor het eerst een collectie etenswaren. Søstrene Grene heeft samen met levensgenieters, voormalig Michelin chef en voorlopers in de wereld van gastronomie, een uniek assortiment producten ontwikkeld. Binnen deze nieuwe collectie staat een liefde voor eerlijk eten met kwaliteit, schoonheid, en lokale producten centraal.
Het uitgangspunt van deze nieuwe collectie wilt Søstrene Grene families dichter bij elkaar brengen. De ingrediënten voor een gezellige avond! Binnen de collectie zijn er zowel zoete, als hartige biologische bakmixen geproduceerd. Ook hebben de zussen servies en accessoires in hun knusse stijl ontworpen. Wat je tafel helemaal afmaakt voor een gezellige avond met vrienden, of je familie. <3

De nieuwe collectie van Søstrene Grene is vanaf donderdag 31 januari 2019 te bewonderen in de winkels. 

Liefs, 
Evelien*Artikel is geinspireerd door een persbericht van Simplypr. 

Deze post heeft 2 reacties

  1. Ik vind dit zo'n leuke winkel! Leuk dat ze nu ook etenswaren verkopen. De verpakkingen zien er ook leuk uit!

  2. Ahhh ik houd van deze winkel! Balen dat we er nog niet eentje in Leiden hebben, maar misschien wel beter voor mijn portemonnee, haha. Leuke foto's, het ziet er allemaal heel goed uit. Liefs!

Geef een antwoord

Sluit Menu