New in | Adidas sneakers!

New in | Adidas sneakers!

Hoi iedereen! Een fijne Maandag. Ik heb vandaag weer een new in Artikel. Ik heb leuke sneakertjes geshopt voor de lente/zomer die al een lange tijd op mijn wishlist stonden. Ik vind ze echt super tof en ze zijn heel erg leuk te combineren! Ze lopen heerlijk en ben er gewoon heel erg blij mee. En ja, een vrouw kan nooit genoeg schoentjes hebben. Kijken jullie mee naar mijn nieuwe adidasjes?

Ik heb ze besteld bij de omoda voor 95,00 euro. Er zijn verschillende vestigingen in heel Nederland.

Liefs! Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Ik vind ze leuk! Ik zoek de witte met de zilveren strepen maar helaas overal uitverkocht! Als hier iemand tips heeft, waar ik er wel nog kan aangeraken.. shoot! 🙂
    Liefs,
    Eefje

  2. Ik vind deze heel mooi! prachtig voor de zomerse dagen 🙂

  3. Wat een mega toffe sneakers zeg!!!
    Liefs Iep xo

Geef een antwoord

Sluit Menu