Mijn favoriete zonnebrillen.

Mijn favoriete zonnebrillen.

Hoi iedereen! Het is de laatste tijd vaak lekker weer, en dat betekent dat je weer je leukste zonnebrillen uit de kast kan pakken. Ik vind dit heerlijke lente weer helemaal niet verkeerd.  Ik ben gek op leuke zonnebrillen en ik vind dat een zonnebril helemaal je outfitje kan afmaken. Het is net die leuke accessoire wat er bij hoorde! Ik heb een aantal favoriete zonnebrillen en die laat ik jullie in dit artikel zien.

Van boven naar beneden:
Primark
Hema
Cheapasszonnebrillen.nl

Wat is jullie favoriete zonnebril? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Leuk! ik vind die onderste denk de gaafste. Heerlijk he, nu je weer vaker je zonnebril kunt gaan opzetten? Yay!

  2. Leuk! ik vind die onderste denk de gaafste. Heerlijk he, nu je weer vaker je zonnebril kunt gaan opzetten? Yay!

  3. Ik snap waarom dit je favorieten zijn! Ik vind ze allemaal heel erg leuk.

  4. Mijn zonnebril is besteld en ik wacht met smart op de levering! Met die zonnige dagen zeker geen overbodige luxe 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu