Photodiary 44 | Costes sample sale, carnavals optocht, verrassing van lief!

Photodiary 44 | Costes sample sale, carnavals optocht, verrassing van lief!

Deze week is echt onwijs voorbij gevlogen naar mijn gevoel. Ik had twee daagjes school en drie drukke daagjes op stage en de week was alweer voorbij. Snel gaat dat altijd! Ik heb deze week een hoop leuke dingen gedaan, ben zaterdag samen met mijn zus naar de costes sample sale geweest, ben heel goed geslaagd! De shoplog video zie je HIER! Vriendjelief had een verrassing voor mij zaterdagavond en de dag erna ben ik nog bij de carnavals optocht geweest. Pak gezellig een kopje thee en lees gezellig mee.

Ik ben begonnen met weight watchers, of te wel af te vallen. Een week verder en ik ben al 1,8 kilo afgevallen! Zo fijn. Het is een fijne manier om een gezondere leefstijl aan te passen. Dus ik ontbijtte met een heerlijk havermout ontbijtje.

Geluksmomentje! De flow die op de mat ligt.

Zelf havermout koekjes gemaakt, zo lekker! Recept binnenkort online.

Fotootje met vriendjelief!

Dinsdagavond had ik een heerlijke me-time avond met ouderwets disneyfilms kijken. Blijft altijd leuk hé.

Happy Wednesday!

Blijft altijd een traktatie, lekker een appeltje met kaneel. Genieten.

Mijn mem was het huis flink aan het opruimen en deed deze twee potten weg, natuurlijk kon ik ze niet weerstaan! Ik bewaar ze alvast voor mijn uitzet. 🙂

Zaterdag was de dag! Ik zat al om 8 uur in de auto met mijn zus richting Amsterdam want we gingen naar de costes sample sale. We stonden er om 9 uur en we hoefden gelukkig niet lang te wachten. 

En toen kon het shoppen beginnen! Het was echt pakken wat je leuk vond dus daarom stonden we met zoveel haha. We hebben dingetjes gepast en veel viel af. Ik heb leuke items kunnen scoren!

Dit was de buit van mij en mijn zus! We waren super goed geslaagd dus.

En ik wou natuurlijk eventjes op de foto met mijn nieuwe outfitje! Ik vind de blouse zo tof. <3

Zaterdag avond ging ik rust op mijn gemakje naar poopoo toe reizen met de trein. Hij appte mij in de middag al dat hij een verrassing voor mij had.

Eerst gingen we eventjes op de bank met zijn ouders Najib Amhali kijken. En daarna gingen we naar de bioscoop! Super lieve verrassing. We hebben een gezellige avond gehad! Heerlijk.

Zondag was de optocht in Breda en vond ik het wel heel erg leuk om daar heen te gaan. Ik pakte konijnen oortjes van zolder en vond het wel prima, en Mike deed een hoedje op haha!

Gaaaaan met die banaan! Ik had toch eventjes wat opgedaan omdat denk weer heel de stad verkleed was haha. Ben ik als mijn twee favoriete beestjes gegaan, drie weken geleden als kat en nu al konijntje hihi. <3

Als je het leuk vind kan je mij volgen op INSTAGRAM!

Hoe was jullie week?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Wat een leuke foto's weer =)
  Ik ga je shoplog even kijken ben benieuwd!
  Liefs Jorinda

 2. Wat een leuke week heb je achter de rug! Fijn dat het zo goed gaat met afvallen & ook tof dat je naar de sample sale bent geweest van Costes! Wat hebben jullie veel gekocht zeg haha

 3. Ooh, wat heb jij een leuke week gehad zeg! Ik ben heel benieuwd naar die film, ik wil hem ook zien! Ik ga je shoplog ook even kijken, zo te zien ben je goed geslaagd 😀 XOXO

 4. Wat weer een stralende foto's! Ik word er spontaan vrolijk van! Jullie zijn zo lief samen hihi! Ik ga je shoplog bekijken want zo te zien heb je genoeg leuke dingen geshopt!

 5. Wat een super leuke week. Ziet er erg leuk en vooral gezellig uit op de foto's!

 6. Wat een leuk konijntje hihi. Ik ga je shoplog nog kijken, ben benieuwd wat je allemaal geshopt hebt 🙂 Naar het recept van de koekjes ben ik wel benieuwd.

 7. Zo leuk die sample sale! Ik wilde ook graag aan maar was toch te bang om uren in de rij te staan!

 8. Heel veel leuke en gezellige foto's, naar de bios gaan is altijd leuk 😀 En wat ben je goed geslaagd bij de sample sale, wauwie. Trouwens, het is ontbeet en niet ontbijtte haha, ik keek al zo raar tegen die zin aan, hahaha 🙂 X

 9. wauw die costes sample sale kijk wat jullie hadden wauw! haha wel leu dat je geweest ben maar je moest entree betalen en dan kreeg je shopteggoed, dat vind ik jammer en daarom ben ik niet geweest! ziet er overigens ook uit alsof je een prima week hebt gehad!

Geef een antwoord

Sluit Menu