Plog | Dagje naar de Costes sample sale in Amsterdam + video shoplog!

Plog | Dagje naar de Costes sample sale in Amsterdam + video shoplog!

Hoi ladies! Ik heb vandaag weer eens voor jullie een plog. Ik ben vorige week een dagje wezen shoppen met mijn zus. Wij hadden kaartjes gekocht voor de costes sample sale. We betaalden vijf euro voor het kaartje en kregen dan 10 euro shoptegoed. Dat komt natuurlijk goed uit! Aan het eind van het artikel heb ik ook nog een video, want ik heb van mijn aankoopjes natuurlijk een shoplog gefilmd. Lezen jullie mee?

Ik sprak met mijn zus af bij mijn opa en oma hun huisje. Wij mochten hun auto lenen. Nou daar stond ik al om 8 uur op zaterdagochtend! Maar we hebben het er voor over. We zijn met de auto richting Amsterdam gereden, hebben gezellig bijgekletst en het was makkelijk te vinden.

En toen kwamen we aan! We gingen zo door de rij heen en we hebben misschien in totaal 10 minuutjes moeten wachten en toen mochten we naar binnen. Oh ik was zo nieuwsgierig! We konden niet wachten.

En toen mochten we naar binnen! Op zich vond ik de drukte ook nog wel meevallen. We gingen gewoon de rij in en gingen zo langs alle rekken. Het was pakken wat je pakken kon als iets leuks in jouw maatje er hing!

En daar stonden we dan, met zoveel leuke kleding in onze handen. Hier moest natuurlijk wel een foto van gemaakt worden haha! Ook kregen we een beetje de slappe lach. De rij was zo lang naar de paskamers toe dat we gewoon in de gangen hebben staan passen. Ook dat mocht allemaal, heel fijn!

En toen kon ik eindelijk afrekenen! Dit was rond half 12. Ik was helemaal kapot haha.

Ik had afgerekend en mijn tas was helemaal vol gevuld. Maar net toen mijn zus wou betalen viel de stroom eruit, opzicht geen probleem maar moesten we eventjes wachten tot dat de stroom storing voor bij was. Maar natuurlijk hadden we dat er voor over, ook waren de verkopers echt heel aardig.

En wat waren we goed geslaagd! Helemaal blij.

Love my new items.

Saartje vond de tas helemaal geweldig! haha

En toen zijn we naar huis gereden, het zonnetje scheen ook. Super lekker! We zijn naar mijn zus d’r huisje gegaan en hebben nog eventjes gezellig geluncht en gekletst en toen ging ik lekker naar huis. Ik heb ook nog vaak geknuffeld met Saartje, wat een cutie is het ook. Ze wordt zo groot he!

Ik heb natuurlijk ook een shoplog gefilmd voor jullie, vergeet zeker niet te abonneren en doe een duimpje omhoog als je het een leuke video vind. Veel kijk plezier!!


Wat vinden jullie van de shoplog? En van de plog?
Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

 1. Ohhh wat heb je veel mooie dingen gekocht, ik ben jaloers! Ik vind Costes ook een erg leuk merk. En wat maak je toch leuke video's!!! 😀

 2. Ah wat leuk om deze plog te zien! Ik zou ook helemaal kapot zijn, haha. En wat heeft je zus een onwijs lieve kat trouwens <3

 3. Wat een leuke plog =)
  Je hebt erg leuke dingen geshopt !
  Liefs Jorinda

 4. Dat is nog eens leuk, 5 euro entree betalen en 10 euro shoptegoed krijgen! Wat heb je een hoop gekocht zeg. Leuke dingen! Ook leuk dat je een keer rokjes hebt gekocht. 🙂

 5. wat een leuke video! costes is een geweldige winkel! ik wist niet dat ze ook sample sales organiseerden!

 6. Wat een leuke plog en video! Ik snap wel dat je helemaal kapot bent dan! Pff! Je hebt er een hoop leuke spullen voor terug gekregen! 🙂

 7. Wat vet! Ik denk dat ik daar ook goed had kunnen slagen. Ik vind dat ijsblauwe jasje erg leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu