Photodiary 93 | Beauty and the beast, glamour day, en voor het eerst op de motor!

Photodiary 93 | Beauty and the beast, glamour day, en voor het eerst op de motor!

Wat een drukke week heb ik achter de rug, het stond eigenlijk vol in teken van dead-lines en tentamens leren. Gelukkig had ik ook heerlijk tijd voor leuke dingen! Ik ben naar beauty and the beast geweest, heb heerlijk een dagje geshopt in Breda met glamour day, en heb voor het eerst (eindelijk mijn angst overwonnen) en ben achter op de motor gegaan bij poopoo. Je leest het allemaal in de photodiary van vandaag!

Maandag

Maandag begon ik de dag met een dagje college, ik had mijn laatste les sport en spel maar was mijn gymkleding vergeten. Zo stom!

In de avond was ik naar een avondje bootcamp gegaan en fietste ik in mijn korte broekje naar huis. Kon gewoon! 

Dinsdag

 Dinsdag ochtend was ik vroeg uit de veren want ik moest een lang reisje maken naar Haarlem voor een dagje stage!

Ik had een goed dagje gehad en had deze dag een deelnemer één op één begeleid en het ging zo goed! Was erg trots op mezelf. Het zonnetje scheen ook heerlijk die dag en droeg deze leuke zonnebril van de primark.

Op de terugweg ben ik begonnen aan een nieuw boek, ik had Maandag avond het boek ‘voor jou’ uitgelezen en ben nu begonnen aan dit spannende boek. Ben helemaal verslaafd! Het is zo spannend.

Woensdag

Woensdag had ik een ochtendje college en had ik een eindpresentatie samen met mijn projectgroep, gelukkig is het helemaal goed gegaan en kunnen we het bijna afronden! In de middag heb ik weer geleerd voor mijn tentamens. Deze middag kwam ik met een super tof idee wat ik hopelijk snel kan onthullen!


Donderdag

 Donderdag was ik een dagje vrij en ben ik gelijk begonnen met het stampen van de tentamens. Het was zo heerlijk weer dat ik besloot om naar buiten te gaan.

Daar heb ik heerlijk in het zonnetje gelegen samen met Noah en maakte het studeren veel aangenamer gelukkig. Ik heb de hele dag gestudeerd tot half 8 en heb in de avond een avondje voor mezelf genomen en lekker eventjes een bankhang avondje.


Vrijdag

Vrijdag had ik weer een dagje studeren thuis, in de ochtend ben ik begonnen met een uurtje zumba om de dag sportief te beginnen. In de middag heb ik weer aan de tentamens gezeten, en een heerlijk dagje zonder make-up rond gelopen. Heerlijk!

En héérlijk dat avond zonnetje, ik ging mijn koffertje inpakken want in de avond ging ik een treinreisje maken naar Breda.

 En wauw wat was het avond zonnetje op Rotterdam Centraal ook heerlijk! Ik kan daar zo van genieten. <3

In de trein ging ik nog een halfuurtje studeren en dan vond ik het wel even goed, het was tijd voor weekend. Mike haalde mij op bij Breda centraal, en thuis verraste hij mij met een flesje wijn en mijn lievelings chipjes. Lief! We hebben de Aristokatten film gekeken en lekker gechilt. 

Zaterdag

 Happy Saturday! Heerlijk, we hebben lekker uitgeslapen en zijn de ochtend lekker relaxt begonnen. In de middag zijn Mike en ik Breda in gegaan want we gingen een dagje statten.

Want het is glamour day! We kregen op vertoning van dit tijdschrift allerlei leuke kortingen bij leuke winkels <3

 En wat ben ik goed geslaagd! Ik had een grote cadeaubon van de costes gekregen door een leuke samenwerking dus ben daar heel goed geslaagd, komt snel een shoplog over online! En natuurlijk leuke outfitjes. En heb bij de hunkemöller een prachtig setje geshopt.

En wat vind ik Breda toch een fijne stad! Zo’n leuk sfeertje hangt er.

 In de avond nam Mike mij mee uiteten en gingen we een hapje eten bij la cubanita, heerlijk die tapas! We hebben heerlijk genoten van allerlei verschillende hapjes en lekker bijgekletst.

In de avond stond nog iets heel leuks op de planning! Een heerlijk date-dagje. We gingen saampjes naar Beauty and the beast. Super leuke film als je een echte disney liefhebber bent. <3 Ik vond het een prachtige film en zelfs Mike vond hem leuk!

Zondag

Zondags hebben Mike en ik heerlijk genoten van het zonnetje en hebben we ook goed uitgeslapen. In de middag besloten we op de motor een ritje te maken, heel spannend maar o zo leuk! Ik met mijn lichte motor angst moest mij er toch een keer overheen zetten en gewoon achterop gaan, maar oh wat was het leuk! Gelukkig had mijn schoonvader nog een helm en een fijn zittende jas die ik aankon (lijk net een michelin mannetje). We zijn naar dorpjes rondom Breda getourd en zijn zelfs over de grens naar België gegaan. Na de motorrit had Mike mij nog geholpen met de tentamens en in de avond heerlijk broodje shoarma gegeten. En toen was de week alweer om!

Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Wat een leuke foto's weer =)
    Ben benieuwd naar je aankopen !
    Liefs Jorinda

  2. Wat een fijne week! Zo leuk dat je je motorangst hebt overwonnen en wat goed dat je zoveel geleerd hebt. Bootcamp en zumba lijkt me trouwens ontzettend leuk beide! Malou x

  3. Ik vind costes zo'n leuke winkel! Ik slaag daar altijd wel voor iets. Leuke week heb je gehad!

  4. Wat stoer dat je je motorangst overwonnen hebt! Ahh, Beauty and the Beast, lijkt me een prachtige film. ♥︎

  5. Ik ga zaterdag naar Beauty and the Beast, ben echt zo benieuwd!! Leuk verslag weer chick! 🙂 Liefs, Merel

  6. Wat een leuke week heb je gehad! ik wil ook echt een keer motorrijden, maar eerst maar eens tijd voor rijbewijs haha.

Geef een antwoord

Sluit Menu